Η Μαρίνα προχωράει το σχέδιό της και μια αποκάλυψη που θα λύσει το μυστήριο της δολοφονίας
Νέα

Η Μαρίνα προχωράει το σχέδιό της και μια αποκάλυψη που θα λύσει το μυστήριο της δολοφονίας

Η Μαρίνα προχωράει το σχέδιό της και μια αποκάλυψη που θα λύσει το μυστήριο της δολοφονίας

Τι παγίδα θα στήσει η Μαρίνα στον Γιάννη στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Τι συμβαίνει στη Sofo στο «Έλα στη θέση μου»; Τι βρίσκει ο Πέτρος που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας στην «Επιστροφή»;

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Μαρίνα συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι με το Γιάννη, αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα προκειμένου να μάθει ό,τι μπορεί για την Ελπίδα, ενώ παράλληλα ζητάει από τη Ρένα να τη βοηθήσει να στήσουν μια παγίδα στο Γιάννη.

Ο Μιχάλης, μετά το χωρισμό του με τη Μαρίνα, το έχει ρίξει στο ποτό. Ο Φώτης, που περνάει χρόνο μαζί του, προσπαθεί να τον συνετίσει.

Παράλληλα, η  Κάτια ζητάει από τον Αντρέα να παγιδέψει το κινητό της Μαρίνας, θέλοντας να μάθει τις κινήσεις της…

«Έλα στη θέση μου»

Η Αιμιλία προσπαθεί να ανατρέψει το ταξίδι του Αντρέα στην Ελβετία, ενώ η Ρενάτα πασχίζει μάταια να έρθει σε επικοινωνία με τον Γιαν.

Ο Αχιλλέας ζει στιγμές μεγάλης αγωνίας για την τύχη της Sofo και ο Βλάσης παραλαμβάνει έναν μυστήριο χαρτοφύλακα.

Ο Ζούβας προσπαθεί να βρει με ποιον τρόπο θα ξεφορτωθεί την Ζαφειρία, της οποίας το ποιόν μαθαίνει η Σύλβια μέσω μιας ανάρτησης στο ίντερνετ.

Πώς θα αντιδράσει ο Ανδρέας στο εξώδικο που θα λάβει από την Φλωρέτα; Τι θα συμβεί όταν ο Βλάσης ανακοινώσει στην Μίκα την πρόθεση του να επιστρέψει στη Sofo;

«Η Επιστροφή»

Η Αθηνά ειδοποιεί τον Ορέστη και τον Στέφανο για τις κρυφές κάμερες του Πέτρου, ενώ ο Πέτρος υποψιάζεται ότι κάποιος γνωρίζει το μυστικό που κρύβει στο λάπτοπ του.

Παράλληλα η Έλενα αντιδρά στην απόφαση της Δανάης να συγκατοικήσει με τον Παύλο, ενώ η Βίκυ φέρνει κρυφά στο σπίτι της, τον Λευτέρη, προκειμένου ν’ αναρρώσει.

Η ψυχική υγεία της Έλενας αρχίζει να κλονίζεται μετά απ’ τις επιθέσεις που δέχεται, ο Παύλος παραβιάζει το κρησφύγετο της Βίκυς και κάνει μια σημαντική ανακάλυψη, ενώ ο Πέτρος βρίσκει στις φωτογραφίες του γάμου, τον άνθρωπο- κλειδί που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας και την λύση του μυστηρίου…