Η μπέιμπι σίτερ στο «Σόι» κι ο αρχαίος ξιφίας της «Φριτέζας»
Νέα

Η μπέιμπι σίτερ στο «Σόι» κι ο αρχαίος ξιφίας της «Φριτέζας»

Η μπέιμπι σίτερ στο «Σόι» κι ο αρχαίος ξιφίας της «Φριτέζας»

Οι ελληνικές σειρές επιστρέφουν δριμύτερες το βράδυ της Δευτέρας σε Alpha και ΑΝΤ1. Θα καταφέρει η μυθοπλασία να νικήσει τα realities;

Σε ποιο μπαρ θα συναντηθούν ο Κωστής με την Έλλη στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Ποιος είναι όμως ο μυστηριώδης άνθρωπος που πλήρωσε την εγγύηση του Αχιλλέα στο «Έλα στη θέση μου»; Θα καταφέρει η Βίκυ να σταματήσει τον Λευτέρη στην «Επιστροφή»; Ποιος θα κρατήσει το μωρό της Αλίνας στο «Σόι»; Ποιος θα βοηθήσει τον Αντρέα και τον Κίμωνα στη «Φριτέζα»; Θα τραβήξει μαχαίρι απέναντι στη Μάρθα ο Ορφέας στο «Τατουάζ»;

Ας δούμε αναλυτικά τι θα συμβεί στις ελληνικές σειρές της Δευτέρας.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Η παρέμβαση της Κάτιας αποτρέπει τον Φώτη από το να βοηθήσει τη Μαρίνα στην αναζήτηση του παιδιού της. Η υποχώρησή του θα σημάνει νέα αγωνία για τη Μαρίνα που πιέζεται και από τον Μιχάλη, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Το νέο αυτό, χαροποιεί ιδιαίτερα την Άννα που βλέπει ένα φως στο μέλλον για την σχέση της, αγνοώντας πως ο Μιχάλης δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεπεράσει μέσα του τη Μαρίνα. Αντίστοιχη δυσκολία να προχωρήσει μπροστά έχει, όμως, και ο Αντρέας, παρά την ζεστασιά με την οποία τον αντιμετωπίζει η Ρένα.

Η Έλλη ζητάει από τον Κωστή να πάνε σε ένα μπαρ. Καθώς φτάνουν, ο Κωστής με τρόμο αντιλαμβάνεται ότι η Έλλη τον οδηγεί στο μπαρ που συναντά κρυφά τη Λίλιαν.

Έλα στη θέση μου

Η Ρενάτα δέχεται οικονομική βοήθεια από τον Χαμίντ Χαλέ και τον Αντρέα, ταυτόχρονα, και βρίσκεται σε δίλημμα. O Δαμιανός βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να βγάλει τον πατέρα του ανίκανο να διαχειριστεί την περιουσία του.

Η Ισμήνη βρίσκεται χτυπημένη από τον ύποπτο τύπο, και η παρέα της αυλής ψάχνει τα ίχνη του, τα οποία τους φέρνουν όλο και πιο κοντά στην Φαίη. Ο Αχιλλέας καλείται να βρει ένα εκατομμύριο ευρώ για να βγει από τη φυλακή και τελικά το θαύμα γίνεται.

Ποιος είναι όμως ο μυστηριώδης άνθρωπος που πλήρωσε την εγγύηση; Εν τω μεταξύ, οι Φακιόλες βαράνε διάλυση, ενώ ο Αχιλλέας, αφού αφεθεί ελεύθερος, έρχεται αντιμέτωπος με την Ρενάτα.

Η επιστροφή

Η Βίκυ σώζει την τελευταία στιγμή τον Νίκο από τη δολοφονική μανία του Λευτέρη. Για να καλύψει το γεγονός ότι βρέθηκε έξω από το σπίτι του αναγκάζεται να κάνει μία κουβέντα με τη Μαργαρίτα και να της ζητήσει συγνώμη.

Η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πριν την σύλληψη του Παύλου, που όμως προλαβαίνει να το σκάσει μαζί με τη Δανάη. Η απόγνωσή τους βαράει κόκκινο, καθώς ο κλοιός έχει στενέψει επικίνδυνα. Η Έλενα συνειδητοποιεί πως κοντά στον Πέτρο μπορεί να βρει την ευτυχία.

Η Χλόη από την άλλη συνεχίζει να υπονομεύει τη σχέση του Χάρη με την Λίλα. Ο Λευτέρης είναι έξαλλος που η Βίκυ εμποδίζει τα σχέδια του, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να τον σταματήσει ακόμα και με κίνδυνο της ζωής της.

Το σόι σου

Η Αλίνα αποφασίζει, μετά από μεγάλη διαμάχη με τον εαυτό της, να αποχωριστεί για πρώτη φορά το μωρό της για να πάει με τον Διονύση στη συναυλία του αγαπημένου της γκρουπ. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν τους έρχονται όπως τα έχουν υπολογίσει μια και λόγω έκτακτων γεγονότων κανείς δεν μπορεί να κρατήσει τελικά το μωρό.

Η Αλίνα το παίρνει πολύ βαριά και η Μπέλα σπεύδει να βρει λύση προτείνοντας για μπέιμπι- σίτερ έναν παλιό γνώριμο του σογιού, τον συνάδελφο της Λυδίας, τον Άκη. Ο Σάββας εξανίσταται, τονίζοντας πόσο ακατάλληλος είναι για αυτή τη δουλειά και δυστυχώς τα γεγονότα δείχνουν να τον επιβεβαιώνουν.

Μήπως, όμως, τα φαινόμενα απατούν; Η οικογένεια Χαμπέα πρόκειται να βρεθεί, για άλλη μία φορά, μπροστά σε αναπάντεχες αποκαλύψεις.

Πέτα τη φριτέζα

Η πρόοδος του Αντρέα στη gourmet κουζίνα συγκινεί τον Κίμωνα και η συγκίνηση του Κίμωνα προκαλεί με τη σειρά της ακόμα μεγαλύτερη συγκίνηση στη Φωτεινή η οποία δε μπορεί να ξεπεράσει αυτό που της εμπιστεύτηκε ο σεφ της καρδιάς της.

Το Φτασμένο βιώνει ακόμα τα απόνερα της αναζήτησης του θησαυρού της Εσπερίδας όταν κάνει την εμφάνιση του ένας αρχαιολόγος, ο Ερρίκος. Ο αρχαιολόγος αρχίζει αμέσως τις ανασκαφές έξω από τη Λαγουδέρα και απειλεί άμεσα την ύπαρξη του μαγαζιού.

Τη λύση προθυμοποιείται να δώσει για τον Αντρέα και τον Κίμωνα, ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενε κανείς. Η Ζαμπέλα. Θα καταφέρει έστω και για δικό της συμφέρον να αποκρούσει τον άμεσο κίνδυνο αφανισμού της Λαγουδέρας η νούμερο ένα εχθρός του Κίμωνα;

Το Τατουάζ

Η Άννα ζει με τον φόβο ενός πιθανού βιασμού και προτιμά να πεθάνει παρά να υποκύψει σε κάτι τέτοιο. Ο Τόνυ αναγκάζεται να δεχτεί όλους τους όρους της Μαργκώ προκειμένου να πάρει τα χρήματα για τα λύτρα.

Ο Αλέξανδρος ξεκινά για την παράδοση του ποσού, ενώ ο Σέκερης και η ομάδα του βρίσκονται γύρω από το σπίτι της απαγωγής, σε ετοιμότητα να επέμβουν. Η Ελένη προσπαθεί να οργανώσει την υπεράσπισή της για το επικείμενο δικαστήριο με τον Ορφέα, αλλά κι εκείνος δεν κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα.

Το πρώτο ραντεβού του Χάρη με την Αφροδίτη καταλήγει σε φιάσκο. Ο Στέφανος δέχεται ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα που θα τον γεμίσει γλυκόπικρα συναισθήματα. Η Άννα παλεύει για τη ζωή της, όταν ένας πυροβολισμός παγώνει το αίμα όλων.

Ο Σέκερης βρίσκεται στη δύσκολη θέση να συντονίζει την επιχείρηση απελευθέρωσης της Άννας, η οποία κινδυνεύει από το όπλο του αρχηγού των απαγωγέων… Τη λύση θα δώσει η αποφασιστικότητά του και μια σφαίρα από ελεύθερο σκοπευτή, θα σκοτώσει τον απαγωγέα και θα απελευθερώσει την Άννα.

Οι πρώτες ώρες της ελευθερίας είναι για την Άννα και τον Αλέξανδρο πολύ φορτισμένες, αφού ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πώς έληξε αυτή η περιπέτεια που τους συγκλόνισε όλους. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον έναν απαγωγέα, ενώ ο άλλος καταφέρνει να ξεφύγει.

Ο Θεοχάρης και η Αμαλία σφίγγουν ξανά στην αγκαλιά τους την κόρη τους, ενώ η Μαργκώ νιώθει για μια ακόμα φορά κερδισμένη, αφού θα πάρει τα λεφτά της πίσω, έχοντας περάσει και το δικό της απέναντι στον Τόνυ.

Στην Αίγινα, ο Ορφέας, πηγαίνει στην ταβέρνα και βρίσκει μόνη της τη Μάρθα. Έξαλλος από θυμό, δεν θα διστάσει να τραβήξει μαχαίρι εναντίον της γυναίκας που μέχρι χθες θεωρούσε δεύτερη μάνα του.