Gus G: «Ίσως έγραφα τραγούδι για τη Eurovision»
Νέα

Gus G: «Ίσως έγραφα τραγούδι για τη Eurovision»

Gus G: «Ίσως έγραφα τραγούδι για τη Eurovision»

Ο Gus G ήταν, απόψε, προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ozzy Osbourne αλλά και για το πώς αποφάσισε να ανακοινώσει τη βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

«Η Eurovision είναι φεστιβάλ-παγίδα»

Ο Gus G είπε ότι συνεργάστηκε με τους Lordi σε περιοδεία του στη Σκανδιναβία, έναν χρόνο πριν εκπροσωπήσουν τη Φινλανδία στη Eurovision της Αθήνας (2006). Όπως επισήμανε, η συμμετοχή τους στον διαγωνισμό «τους τσάκισε» τόσο οικονομικά όσο και σε επαγγελματικά επειδή «το κοινό τους δεν ήταν αυτό της Eurovision».

Όσον αφορά πιθανή συμμετοχή του Gus G στη Eurovision, ο ίδιος είπε ότι το έχει σκεφτεί αν και χαρακτήρισε τον διαγωνισμό σαν «φεστιβάλ-παγίδα» ιδίως αν δεν ο καλλιτέχνης δεν επιστρέψει ως νικητής στην πατρίδα του. Δεν απέκλεισε, όμως, το ενδεχόμενο να συνθέσει κάποιο τραγούδι.

«Ο Ozzy Osbourne είναι ένας αστείος τύπος»

Ο Gus G έπαιξε στην μπάντα του Ozzy Osbourne για οκτώ χρόνια, από το 2009 έως το 2017. Ο ίδιος είπε για τον καλλιτέχνη ότι «είναι ένας αστείος τύπος». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «είναι αδύνατον να είσαι στο ίδιο δωμάτιο μαζί του για δύο λεπτά και να μην πεθάνεις στο γέλιο».

Ως προς τις οικονομικές απολαβές, ο Gus G δήλωσε αστειευόμενος: «Σκεφτόμουν να αγοράσω τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά δεν έκατσε». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Οι οικονομικές απολαβές ήταν πολύ καλές, αλλά όποιον μουσικό και να ρωτήσεις, θα σου πει ότι δεν το κάνει για τα λεφτά».