Γρηγόρης Γκουντάρας: Αποχώρησε από τον Alpha – Ποιον ευχαρίστησε;
Νέα

Γρηγόρης Γκουντάρας: Αποχώρησε από τον Alpha – Ποιον ευχαρίστησε;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Αποχώρησε από τον Alpha – Ποιον ευχαρίστησε;

Λίγο καιρό μετά το κόψιμο της εκπομπής “Τι λέει;” όπου συμμετείχε, τελικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι και εκτός καναλιού πλέον.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε ότι αποχωρεί μετά από 14 χρόνια στον Alpha.

Μάλιστα ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Κοντομηνά (αλλά όχι την Ελένη Μενεγάκη) διότι – όπως έγραψε- του παραστάθηκε έμπρακτα στο πρόβλημα υγείας του γιου του.

“Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV, μετά από 10 χρόνια στον Ant1… Στο ταξίδι αυτό (που τώρα έφτασε στο τέλος του),γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες. Δέθηκα με πολλούς (Γιάννη, Παύλο, Γιώργο, Τάσο, Διονύση, Φίντο, Μήτσο, Ασημί και δεκάδες άλλους) και απογοητεύτηκα από πολλούς. Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της…Το πρόσημο ωστόσο, από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ. Κοντομηνά, γιατί πέρα από άψογος εργοδότης, όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος ένα πρόβλημα υγείας, μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά (δε θα το ξεχάσω πότε…). Επαγγελματικά ελεύθερος πια,μετά από πολλά χρόνια, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️ Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα…”