Grey’s Anatomy: Έρχεται ο 15ος κύκλος στον Alpha
Νέα

Grey’s Anatomy: Έρχεται ο 15ος κύκλος στον Alpha

Grey’s Anatomy: Έρχεται ο 15ος κύκλος στον Alpha

Μία από τις πιο επιτυχημένες και μακροβιότερες τηλεοπτικές σειρές, το Grey’s Anatomy έρχεται στον Alpha με νέο κύκλο επεισοδίων (15ος Κύκλος).

Aπό τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 23:00 οι ήρωες του Grey-Sloan Memorial ξαναμπαίνουν στη ζωή μας.

Τι θα δούμε στον νέο κύκλο;

Καθώς νέα πρόσωπα εντάσσονται στο δυναμικό του Grey-Sloan Memorial, οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στους γιατρούς, τα πάθη, αλλά και οι νέες συμμαχίες, βρίσκουν τη θέση τους πλάι στην καθημερινότητα των έκτακτων περιστατικών και την αγωνία για την έκβασή τους.

Η Μέρεντιθ συνειδητοποιεί ότι ήρθε πλέον η στιγμή, χωρίς να παραμερίσει τις ευθύνες της κλινικής και της οικογένειας, να δώσει πλέον ζωτικό χώρο σε αυτά που ομορφαίνουν τη ζωή: τον έρωτα και το πάθος. Καθώς, όμως, οι επιλογές των αντρών που έχει στη… διάθεσή της δε φαίνεται να την ικανοποιούν, η συμβολή μιας ασθενούς της – εξπέρ στα προξενιά- για την ανεύρεση του ιδανικού άντρα μπορεί να φανεί χρήσιμη. Στο μεταξύ, οι πρόσφατα παντρεμένοι Άλεξ και Τζο, απολαμβάνουν τη νέα φάση της ζωής τους, όμως τα αποτελέσματα του τεστ DNA της τελευταίας για την πραγματική της ταυτότητα, θα σταθούν η αιτία να βρεθεί στο χείλος της κατάθλιψης.

Η Μπέιλυ παίρνει ανατρεπτικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Μπεν, ενώ ο Ρίτσαρντ θα κληθεί να σταθεί στο ύψος νέων προκλήσεων στη σχέση του τόσο με την κλινική όσο και με την Κάθριν. Την ίδια στιγμή οι ισορροπίες στη νέα οικογένεια του Όουεν και της Αμέλια ταλαντεύονται επικίνδυνα, όταν κάνει την εμφάνιση της η πρώην σχέση του, η Τέντυ, που του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος…

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας;

Μετά το γαμήλιο πάρτυ της Τζο και του Άλεξ, η επιστροφή στην κανονικότητα βρίσκει τη Μέρεντιθ να υποφέρει από… αισθησιακά όνειρα, γεγονός που την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι καιρός να ξανανιώσει τη συντροφιά ενός άντρα.

Την ίδια στιγμή, η Τέντυ αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Μάγκι ότι είναι έγκυος από τον Όουεν.

Στο μεταξύ, δύο νέοι γιατροί προσλαμβάνονται στην πτέρυγα του ορθοπεδικού τμήματος, που προκαλούν τις εντυπώσεις των υπολοίπων…