Γωγώ Μαστροκώστα: «Κρατούσα το μωρό μου, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει»
Νέα

Γωγώ Μαστροκώστα: «Κρατούσα το μωρό μου, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει»

Γωγώ Μαστροκώστα: «Κρατούσα το μωρό μου, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει»

Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν καλεσμένη στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τη μάχη που έδωσε απέναντι στον καρκίνο.

«Η κόρη μου βγήκε ίδια εγώ επί δέκα»

«Μοιάζει και στους δύο πάρα πολύ η κόρη μας» είπε η Γωγώ Μαστροκώστα και πρόσθεσε: «Ήθελα να πάρει τον χαρακτήρα του μπαμπά της, βγήκε ίδια εγώ επί δέκα». Όπως ανέφερε, η 11χρονη Βικτώρια «ξεχειλίζει καλοσύνη και είναι σαν να βλέπω το παιδί μου».

«Ήμουν μία από το χαρέμι του Τραϊανού»

Η Γωγώ Μαστροκώστα αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Τραϊανό Δέλλα, λέγοντας ότι αρχικά «ήταν μία από το χαρέμι». Η ίδια πρόσθεσε: «Κατ’ εμέ, είχαμε σχέση από το πρώτο λεπτό, κατά τον Τραϊανό ύστερα από έναν χρόνο». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε και μια ατυχή εγκυμοσύνη.

«Ήμουν τριών ημερών λεχώνα και έμαθα ότι πάσχω από καρκίνο του μαστού»

«Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που βίωνα όλο αυτό και έπρεπε να χτενιστώ γιατί με περίμεναν 15 φωτογράφοι έξω από το μαιευτήριο» είπε η Γωγώ Μαστροκώστα και τόνισε: «Δεν μου αρέσει να με λυπούνται».

Ποια ήταν τα πρώτα λόγια που άκουσε όταν ξύπνησε από τη νάρκωση;

Η ίδια δήλωσε για την περιπέτεια της υγείας της: «Πήγα πριν από την πρώτη μου εγκυμοσύνη, είχα ψηλαφίσει κάτι, συμβουλεύτηκα έναν γιατρό, με εξέτασε, δεν μου έκανε καν μαστογραφία και μου είπε ότι δεν έχω τίποτα». Στη συνέχεια, θυμήθηκε τα πρώτα λόγια που άκουσε με το που ξύπνησε από τη νάρκωση, τα οποία ήταν: «Δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι καλά».

Επίσης, η Γωγώ Μαστροκώστα ότι στενοχωρήθηκε επειδή έλεγε ότι δεν θα ζούσε το παιδί της. «Κρατούσα το παιδί μου, έκλαιγα και σκεφτόμουν ‘θα τη δω να μεγαλώνει;’» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Άρχισα θεραπείες γιατί δεν είχα επιλογή».

Η στάση του Τραϊανού Δέλλα

Η Γωγώ Μαστροκώστα ανέφερε ότι ο Τραϊανός Δέλλας είναι εγκρατής άνθρωπος και συμπλήρωσε: «Ήταν βράχος! Πιστεύω στον Θεό και μου έστειλε αυτόν τον άγγελο στη ζωή μου. Έκλαιγα, όχι για εμένα και έλεγα ‘γιατί να του το κάνω αυτό;’». Ύστερα, η ίδια αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της την ώθησε να μιλήσει δημόσια για την περιπέτεια της υγείας της.

«Έχασα την ανεμελιά μου»

Η ίδια, τέλος, αποκάλυψε ότι έχασε την ανεμελιά της μετά την περιπέτεια της υγείας της και σημείωσε με νόημα: «Εκτιμούσα από πριν τα απλά πράγματα στη ζωή σου. Ασχολούμαι συνειδητά με ασήμαντα πράγματα γιατί με κάνουν να αισθάνομαι ανέμελη».