GNTM – Ξανθή Τζερεφού: «Αν είχα την ευκαιρία, θα ξαναέλεγα να είχα διαβήτη»
Νέα

GNTM – Ξανθή Τζερεφού: «Αν είχα την ευκαιρία, θα ξαναέλεγα να είχα διαβήτη»

GNTM – Ξανθή Τζερεφού: «Αν είχα την ευκαιρία, θα ξαναέλεγα να είχα διαβήτη»

Η Ξανθή Τζερεφού ήταν καλεσμένη, απόψε, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM, για τον παιδικό διαβήτη, αλλά και για την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε μέσω Instagram.

«Μου έδινε 3.000 ευρώ για να κάνω έρωτα μαζί του»

Η Ξανθή Τζερεφού αποκάλυψε ότι ένας νεαρός της προσέφερε 3.000 ευρώ, μέσω μηνύματος στο Instagram, για να κάνει σεξ. «Σοκαρίστηκα, μου κόπηκαν τα πόδια» είπε και πρόσθεσε ότι όταν δημοσιοποίησε την πρότασή του, της έκανε ακόμα μεγαλύτερη προσφορά. Φυσικά, δεν του απάντησε.

«Πρέπει να κάνω ένεση ινσουλίνης πριν από κάθε γεύμα μου»

Η Ξανθή Τζερεφού ανέφερε ότι πάσχει από διαβήτη από την ηλικία των 7,5 ετών και τόνισε: «Αν είχα την ευκαιρία, θα ξαναέλεγα να είχα διαβήτη γιατί με έκανε υπεύθυνη από μικρή και να προσέχω τι τρώω». Η ίδια είπε ότι πρέπει να κάνει ένεση ινσουλίνης πριν από κάθε -μα κάθε- γεύμα της.

Τα κακόβουλα σχόλια στο GNTM

Η Ξανθή Τζερεφού δεν μπορούσε να μην μιλήσει και για τη συμμετοχή της στο GNTM. Τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε από συμπαίκτριές της ήταν κατά κύριο λόγο πίσω από τις κάμερες, αλλά κάποια στιγμή μίλησε στην κριτική επιτροπή. Επίσης, αποκάλυψε ότι στη δοκιμασία με την πλωτή πασαρέλα, άκουσε κάποια κοπέλα να λέει: «Πώς θα περπατήσει η χοντρή; Δεν θα τη σηκώσει!». Η νεαρή σημείωσε ότι δεν γνώριζε πως το reality θα γινόντουσαν δεκτά και plus size μοντέλα.