GNTM: Το κοινό θα κρίνει το επόμενο Top Model
Νέα

GNTM: Το κοινό θα κρίνει το επόμενο Top Model

GNTM: Το κοινό θα κρίνει το επόμενο Top Model

Απόψε το βράδυ ολοκληρώνεται η αναζήτηση του επόμενου Top Model της Ελλάδας. Οι τρεις καλύτερες, Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο, έρχονται αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού. Αυτές είναι που θα κρίνουν και τη νικήτρια του GNTM. Εδώ από το Znews, έχουμε περιγράψει αναλυτικά, τις διαδικασίες του τελικού. Ωστόσο, σήμερα προέκυψε μια ακόμη πληροφορία, που δεν ήταν ως τώρα γνωστή. Όπως όλα δείχνουν, λόγο στην ανάδειξη του επόμενου Top Model θα έχουν και οι τηλεθεατές.

Ποια θέλετε να κερδίσει;

Μέχρι να δούμε όμως το αποτέλεσμα του τελικού, μπορείτε να ψηφίσετε εδώ, ποια παίκτρια θέλετε να ανακηρυχθεί Greece’s Next Top Model.

Οι δοκιμασίες του τελικού

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού, που θα αναδείξει τη νικήτρια, είναι τέσσερις. Τα κορίτσια θα συμμετέχουν σε 3 φωτογραφίσεις και ένα γύρισμα διαφημιστικού, που έχουν ως βασικό τους θέμα μια χριστουγεννιάτικη βραδιά. Ένα οικογενειακό δείπνο, ένα χορευτικό party με φίλους, μια prive βραδιά με το αγόρι τους κι ένα χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό του Campari στο Μέγαρο Υπατία.

Φωτογράφος του μεγάλου τελικού θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός και κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών θα είναι παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Άγγελος Μπράτης, ο οποίος και υπογράφει όλα τα custom-made φορέματα υψηλής ραπτικής, που θα φορέσουν οι φιναλίστ. Επίσης το «παρών» θα δώσουν η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η art director Ζενεβιέβ Μάντζαρη.

Πώς θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα;

Το τελευταίο ραντεβού, πριν την ανάδειξη της νικήτριας, είναι στο πλατό του GNTM, όπου η ατμόσφαιρα και η διάθεση είναι απόλυτα γιορτινή. Το πλατό γεμίζει με ομορφιά και χάρη καθώς επιστρέφουν για τελευταία φορά όλες οι παίκτριες για να στηρίξουν τις πρώην συμπαίκτριές τους και να ζήσουν μαζί τους την αγωνία της ανακοίνωσης του ονόματος του Greece’s Next Top Model.

Η ανακοίνωση της νικήτριας του Greece’s Next Top Model θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση.

Το κοινό 5ος κριτής

Στο μεγάλο τελικό, το κοινό θα είναι ο 5ος κριτής της ανάδειξης του Greece’s Next Top Model καθώς θα έχει τη δυνατότητα να βαθμολογήσει ζωντανά την αγαπημένη του υποψήφια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, οι τηλεθεατές θα έχουν λόγο σε κάθε δοκιμασία. Το κανάλι θα δώσει τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής μέσω ψηφιακής πλατφόρμας (Δείτε εδώ).

Στο τέλος κάθε μιας από τις τέσσερις δοκιμασίες και για ορισμένο χρόνο, οι τηλεθεατές θα έχουν τη ευκαιρία να βάλουν τη βαθμολογία τους στην φωτογραφία/βίντεο κάθε διαγωνιζόμενης ξεχωριστά. Αυτή θα προσμετρηθεί μαζί με εκείνη των κριτών, που έχουν ήδη βαθμολογήσει τις προσπάθειες των φιναλίστ. Τα αποτελέσματα των κριτών έχουν σφραγιστεί και θα ανακοινωθούν Live το βράδυ. Μετά το τέλος της βαθμολόγησης των τηλεθεατών, θα προκύψει η συνολική βαθμολογία που θα δώσει και τη νικήτρια.

Εβελίνα, Ειρήνη, Μαριάννα… μία μόνο ανάσα τις χωρίζει από το μεγάλο τίτλο. Ποια θα είναι το Greece’s Next Top Model ;

Δείτε όσα σχολίασαν για τον τελικό οι κριτές του παιχνιδιού: