GNTM: Δύο αποχωρήσεις από το reality μόδας. Ποιες περνούν στην τελική πεντάδα
Νέα

GNTM: Δύο αποχωρήσεις από το reality μόδας. Ποιες περνούν στην τελική πεντάδα

GNTM: Δύο αποχωρήσεις από το reality μόδας. Ποιες περνούν στην τελική πεντάδα

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλασσαν οι κριτές του GNTM για τις κοπέλες. Από τη δοκιμασία αποχώρησης, δεν έφυγε μία, αλλά δύο διαγωνιζόμενες.

Από τις 7 φιναλίστ, ζητήθηκε να ετοιμάσουν υπό τις οδηγίες του Nick Marianos, ένα ομαδικό κι ένα ατομικό χορευτικό, για το video clip του νέου κομματιού της Xenia Ghali, Lay In Your Arms. Όπως «αναμενόταν», η Ειρήνη Ερμίδου δυσκολεύτηκε αρκετά στη δοκιμασία, μιας και δεν είναι fan του χορού. Ωστόσο, φέρθηκε ως επαγγελματίας και προσπάθησε να είναι όσο πιο καλή γινόταν.

Από την άλλη μεριά, η Έλντα Λάσκα, ενώ αρχικά πίστευε πως «το ‘χει» με το χορό και την έβαλαν και στην πρώτη σειρά, τελικά δεν κατάφερε να είναι όσο επαγγελματίας χρειαζόταν κι έκοψε τρεις φορές το γύρισμα, βάζοντας τα κλάματα. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κριτών, ενώ η ίδια το βρήκε απόλυτα φυσιολογικό να έχει μια δύσκολη στιγμή. Εδώ, ας θυμίσουμε ότι την πρώτη φορά που αποχώρησε η Έλντα ήταν επειδή έβαλε τα κλάματα και δεν ολοκλήρωσε τη φωτογράφιση.

Στην τελευταία τριάδα βρέθηκαν η Ειρήνη Ερμίδου, η Έλντα και η Εύη, με την τελευταία να παίρνει τη φωτογραφία της. Όμως, η Βίκυ Καγιά δεν έδωσε άλλη φωτογραφία εκτός από αυτή της Εύης, μιας κι οι κριτές αποφάσισαν να φύγουν και τα δύο κορίτσια. Η Ειρήνη λόγω κακής απόδοσης κι η Έλντα λόγω αντιεπαγγελματισμού.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5U0ylWnFnjo]

Μετά την αποχώρηση Ειρήνης-Έλντας, η τελική πεντάδα του διαγωνισμού είναι: Ειρήνη Καζαριάν, Άννα Αμανατίδου, Εύη Ιωαννίδου, Εβελίνα Σκίτσκο και Μαριάννα Παινέση.