Γιώργος Θεοφάνους: “Δεν έχω φίλους μέσα από τη δουλειά μου”
Νέα

Γιώργος Θεοφάνους: “Δεν έχω φίλους μέσα από τη δουλειά μου”

Γιώργος Θεοφάνους: “Δεν έχω φίλους μέσα από τη δουλειά μου”

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν καλεσμένος στο “Έλα Χαμογέλα” που του επιφύλαξε μερικές ωραίες εκπλήξεις.

Ο κριτής του X Factor δήλωσε ότι δεν ήθελε να βγει στην τηλεόραση αλλά έτυχε ενώ για το talent show που συμμετέχει το έκανε γιατί το πιστεύει όπως είπε.

“Τα τραγούδια που σε δυσκολεύουν δεν γίνονται επιτυχίες”, είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει ότι “δεν ζω με το άγχος να γράψω ακόμα μία επιτυχία”.

Η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη και όπως είπε δεν μπορεί να κάνει κάτι έξω από αυτό κι ας του έχουν προτείνει ακόμα και τηλεπαιχνίδια όπως είπε.

Μίλησε όμως και για τον εαυτό του και τους φίλους του.

“Δεν μπορεί κάποιος να με χαρακτηρίσει χαρούμενο”, είπε.

Όπως αποκάλυψε δεν έχει φίλους από τη δουλειά του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμά και δεν μιλά με ανθρώπους με τους οποίους έκανε επιτυχίες.

Έχει όμως έναν πολύ καλό φίλο του… συναφιού και αυτός βγήκε ζωντανά στην εκπομπή για να μιλήσει.

Και αυτός ήταν ο Κώστας Μακεδόνας.

Ο ερμηνευτής αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Θεοφάνους τον έχει βάλει σε δίαιτα!

“Ντρεπόμουν να τον πάρω γιατί είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να παρακαλάω. Φοβόμουν ότι θα φάω πόρτα από τον Κώστα. Όχι μόνο δεν έφαγα αλλά άνοιξε διάπλατα”, είπε ο Γιώργος για τη γνωριμία τους με αφορμή ένα ντουέτο για με τη Μαρινέλλα.

Όμως οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί. Τα παιδιά της σχολής του συνθέτη στην Κύπρο του ετοίμασαν ένα βίντεο – έκπληξη που τον συγκίνησε.

Όσο για τα παιδιά του που εμφανίστηκαν στο X Factor δήλωσε ότι “είναι θεόφαλτσα, τι να κάνουμε! Δεν πέφτει πάντα το μήλο κάτω από τη μηλιά, πάει στην αχλαδιά!”.

Επίσης είπε ότι κατάλαβε τον γιο του από τα λερωμένα του παπούτσια!