Γιωργος Μαζωνάκης: Στην κριτική επιτροπή του YFSF;
Νέα

Γιωργος Μαζωνάκης: Στην κριτική επιτροπή του YFSF;

Γιωργος Μαζωνάκης: Στην κριτική επιτροπή του YFSF;

Είναι ένα πρόσωπο που δέχεται κάθε χρόνο προτάσεις προκειμένου να βρεθεί σε κριτική επιτροπή show ταλέντων. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη ο οποίος βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open για την κριτική επιτροπή του X- Factor με παρουσιάστρια την καλή του φίλη, Δέσποινα Βανδή. Σήμερα όμως όλα δείχνουν πως είναι πιθανότερο να τον δούμε στο Your Face Sounds Familiar που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Όπως είχε γράψει το Znews την περασμένη εβδομάδα, μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Τάκη Ζαχαράτου, είχε μείνει μια κενή θέση στην επιτροπή, για την οποία είχαν κάνει ραντεβού ο Πάνος Βλάχος και η Ευγενία Μανωλίδου. Ο ΑΝΤ1 όμως είχε μυστικές επαφές και με άλλο ένα πρόσωπο, το οποίο δεν ήθελε να αποκαλύψει. Αυτός ήταν τελικά ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος στο παρελθόν είχε τοποθετηθεί ενάντια στα talent shows, αλλά τελικά είχε υποκύψει στο X- Factor όταν αυτό βρισκόταν κάτω από τη στέγη του ΣΚΑΪ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα η Μαρία Μπεκατώρου τον είχε επισκεφτεί και στο Enastron όπου εμφανίζεται με την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη, γεγονός που τώρα κάποιοι λένε ότι δεν ήταν και τόσο τυχαίο!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής όμως δεν έχει υπογράψει ακόμα, οπότε όλα μπορεί να ανατραπούν την τελευταία στιγμή. Η οριστική απόφαση πάντως είναι θέμα ωρών, αφού την Τετάρτη θα γίνει η μαγνητοσκόπηση του πρώτου επεισοδίου!