Γιώργος Μαυρίδης: «Ο Σάκης Τανιμανίδης μάς ακύρωσε στο World Party»
Νέα

Γιώργος Μαυρίδης: «Ο Σάκης Τανιμανίδης μάς ακύρωσε στο World Party»

Γιώργος Μαυρίδης: «Ο Σάκης Τανιμανίδης μάς ακύρωσε στο World Party»

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν, απόψε, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα». Ο tattoo artist και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη, η οποία δεν υπάρχει πια. Επίσης, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την προσωπική του ζωή, αλλά και το Nomads.

«Οι σχέσεις μου με τη μητέρα μου ήταν τυπικές μέχρι πριν από 5 χρόνια»

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε ότι δούλευε από 10 ετών, δεν έπαιρνε χαρτζιλίκι από τα 14 του και αποκάλυψε ότι σε μεγάλη ηλικία διεγνώσθη ως δυσλεκτικός γι’ αυτό και δεν ήταν καλός στο σχολείο. Ο ίδιος τόνισε: «Οι σχέσεις μου με τη μητέρα μου ήταν τυπικές μέχρι πριν από 5 χρόνια. Περίμενα να πάρει το δώρο Πάσχα για να μου αγοράσει ρούχα και παπούτσια».

Ύστερα, είπε ότι ασχολήθηκε με το graffiti και, μάλιστα, βρέθηκε στο κρατητήριο πάνω 10 φορές.

«Έδωσα ψυχή και χρήματα στο World Party και ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε την ιδέα»

Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σάκη Τανιμανίδη και στη συνεργασία τους στο World Party. Όπως αποκάλυψε, τον πιλότο της εκπομπής πλήρωσαν τρία άτομα, ο οποίος δεν πουλήθηκε. Ύστερα από τρία-τέσσερα χρόνια, η παρέα επανενώθηκε, ήρθε η πρόταση από την ΕΡΤ3 και τόνισε ότι δεν πληρωνόταν. Ο ίδιος δήλωσε: «Όταν είσαι φίλος με κάποιον, τον στηρίζεις».

Στη συνέχεια, κατά την περίοδο του Alpha, ο Γιώργος Μαυρίδης τόνισε: «Δεν πρόκειται να σου πω την αλήθεια ποτέ. Για κάποιον λόγο δεν θέλαμε να το συνεχίσουμε. Ήταν συνολική απόφαση. Μου άφησε πικρία». Έπειτα, πρόσθεσε: «Δεν μιλάμε, δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Με ρώτησες πριν για πικρία. Στο τέλος της εκπομπής έγραφε ‘δημιουργός του concept: Σάκης Τανιμανίδης’. Ακυρώνεις τόσα άτομα. Σου δώσαμε ψυχή και χρήματα, σε στηρίξαμε».

«Είχα ρήτρα €200.000 για να μην αποχωρήσω οικειοθελώς από το Nomads»

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρθηκε στο πώς κλείσθηκε η συμφωνία του με τον ΑΝΤ1 για το Nomads. Αρχικά, του είχε προταθεί η θέση του συμπαρουσιαστή. Παρ’ όλα αυτά, μετά την επικοινωνία που είχε με τον διευθυντή του Παιδοογκολογικού Τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, δέχθηκε να συμμετάσχει ως παίκτης, αρκεί ο σταθμός να κάλυπτε τα έξοδα ανακαίνισης πτέρυγας. «Είχα ρήτρα €200.000 για να μην αποχωρήσω οικειοθελώς» είπε ο tattoo artist και το ότι το εκμυστηρεύθηκε στους συμπαίκτες του ήταν -όπως σημείωσε με νόημα- το μεγαλύτερο λάθος του.

Κατόπιν, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, στη μέση του, πριν από μερικές ημέρες.

«Ήταν ενθουσιασμός με τη Νικολέτα Ράλλη»

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε για τη σχέση του με τη Νικολέτα Ράλλη: «Σε έναν άνθρωπο κοιτάς τη συμπεριφορά του. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν ενθουσιασμός, περνούσα πολύ ωραία, γελούσα». Όσο για την… περιβόητη φωτογραφία στο Instagram απάντησε: «Ήθελα να το κάνω, το ένιωσα και το έκανα». Ύστερα, εκείνος δήλωσε: «Πέρα από σύντροφος, ο άλλος θέλεις να είναι και φιλαράκι. Σταμάτησε να υπάρχει και χωρίσαμε φιλικά. Πλέον δεν έχουμε σχέσεις». Βέβαια, διέψευσε ότι έχει σχέση με την Πωλίνα Τριγωνίδου, με την οποία εθεάθη πρόσφατα σε νυχτερινό κέντρο.

«Έπρεπε να ήμουν gay απ’ όσα είχα ακούσει και δει στην παιδική μου ηλικία»

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε και για το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας και ξεκαθάρισε ότι ένα παιδί χρειάζεται μόνο αγάπη. Επίσης, σημείωσε: «Έπρεπε να ήμουν gay απ’ όσα είχα ακούσει και δει στην παιδική μου ηλικία». Δεν πρόσθεσε κάτι παραπάνω επ’ αυτού. Βέβαια, σχολίασε και τον ρόλο της Εκκλησίας: «Η Εκκλησία αντί να φέρει κοντά τον κόσμο, τον απομακρύνει».