Γιώργος Μαργαρίτης: Πώς σχολίασε το «φαινόμενο» Sin Boy;
Νέα

Γιώργος Μαργαρίτης: Πώς σχολίασε το «φαινόμενο» Sin Boy;

Γιώργος Μαργαρίτης: Πώς σχολίασε το «φαινόμενο» Sin Boy;

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» παραχώρησε ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τη μουσική εξέλιξη και το «φαινόμενο» Sin Boy.

«Εγώ όταν ξεκίνησα ήμουν ο πρώτος που έφτιαξα νεανικό σχήμα και χαίρομαι όταν είμαι με νέους ανθρώπους. Η κάθε γενιά έχει τα δικά της τραγούδια και θα κριθούν μόνοι τους σε αυτό το ρεπερτόριο. Αν θέλετε τη γνώμη μου, αυτό το ρεπερτόριο δεν το πιστεύω. Στεναχωριέμαι μάλιστα γιατί είναι πολλές οι φορές που με σταματούν στο δρόμο και μου βρίζουν τους νέους τραγουδιστές. Οι νέοι όμως δεν τα λένε αυτά, γιατί είναι εκείνοι που τα βιώνουν. Εγώ τους απαντάω να μην τους βρίζουν γιατί αυτά είναι παιδιά μας και εγγόνια μας», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω ακούσει τον Sin Boy. Υπάρχουν πολλά είδη μουσικής, ο κόσμος διαλέγει και παίρνει».

Σχετικά με τις εμφανίσεις των νέων τραγουδιστριών στα νυχτερινά κέντρα: «Δεν με ενοχλεί να βλέπω τις νέες τραγουδίστριες ημίγυμνες, πρέπει να δείχνουν τα κάλλη τους. Θέλω να βλέπω την όμορφη γυναίκα πάνω στην πίστα, τραγουδάω καλύτερα».

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στην καθημερινότητά του είναι απλός και δεν προσέχει ιδιαίτερα το ντύσιμό του, ενώ ο γιος του θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Κάνω λάθη στο ντύσιμό μου, αλλά πολλές φορές βγαίνω και με τις παντόφλες έξω».