Γιώργος Λιανός: Απέκλεισε κατηγορηματικά ότι θα είναι στο The Voice
Νέα

Γιώργος Λιανός: Απέκλεισε κατηγορηματικά ότι θα είναι στο The Voice

Γιώργος Λιανός: Απέκλεισε κατηγορηματικά ότι θα είναι στο The Voice

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ είχε η Έλενα Πολυκάρπου στο “Ευτυχείτε”.

Συνάντησε τον Γιώργο Λιανό ο οποίος έδωσε επιτέλους απαντήσεις σε όσα ακούγονται για το αν θα παρουσιάζει το The Voice.

“Δεν θα κάνω το Voice”, ήταν η ξεκάθαρη απάντησή του.

“Είχε παίξει το όνομά μου στις προτάσεις που γίνονται κάθε φορά από την εταιρεία παραγωγής και το κανάλι. Μέχρι εκεί”.

Σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα του οποίου το όνομα επίσης ακούστηκε για την παρουσίαση, είπε: “Ήξερα ότι ανάμεσα στα ονόματα που είχαν προταθεί από την Acun Medya ήταν ΚΑΙ αυτό. Όχι μόνο εμένα”.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι ούτε τα backstage του σόου θα κάνει: “Όχι, δεν θα κάνω το backstage, παιδιά! Δεν ισχύει αυτό το πράγμα. Δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα “, είπε σε έντονο ύφος.

Όσο για το όνομα της Τάμτας που επίσης ακούστηκε ότι αναλαμβάνει την παρουσίαση του The Voice, ο Γιώργος είπε “Aυτό έχω ακούσει κι εγώ αλλά δεν το έχω διασταυρώσει με την εταιρεία παραγωγής”.

Ο Γιώργος εξέφρασε και το παράπονό του για τα σχόλια που έγιναν στο “Μεσημέρι” για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Τhe Voice.

“Δεν έχω θέμα να με σχολιάσουν για τον τρόπο που κάνω τη δουλειά μου. Ξέρω ότι είμαι στην τηλεόραση και εκτίθεμαι. Το θέμα είναι ότι άλλο είναι να γίνεται μια κριτική σε φάση προσωπικής γνώμης και άλλο η γενικευμένη διαπίστωση. Στεναχωρήθηκα γιατί κάνουμε την ίδια δουλειά, οπότε το θεωρώ όχι δίκαιο να κάνεις γενικευμένη κριτική”, είπε.