Γιώργος Γιαννιάς: «Δεν έχω τελειώσει το σχολείο»
Νέα

Γιώργος Γιαννιάς: «Δεν έχω τελειώσει το σχολείο»

Γιώργος Γιαννιάς: «Δεν έχω τελειώσει το σχολείο»

Ο Γιώργος Γιαννιάς ήταν, απόψε, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τη σύζυγό του, Ελευθερία Παντελιδάκη, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του και αποκάλυψε γιατί δεν έχει πάρει απολυτήριο.

Πώς θα ονομαστεί ο δεύτερος γιος του;

Ο Γιώργος Γιαννιάς αποκάλυψε πως ο νεογέννητος γιος του θα ονομαστεί «Αντώνης». Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι άργησε να κάνει παιδιά και τόνισε πως ο 3χρονος Στέφανος θα έπρεπε να είχε γεννηθεί νωρίτερα.

«Όταν γνώρισα την Ελευθερία, κατάλαβα πως θα γινόταν η μητέρα των παιδιών μου»

Ο Γιώργος Γιαννιάς γνωρίστηκε πριν από 17 χρόνια με την Ελευθερία Παντελιδάκη στο πλατό του «Πρωινού καφέ». Ο ίδιος δήλωσε ότι γνώρισε τη -μετέπειτα- σύζυγό του σε ηλικία 23 χρόνων, αλλά γνώριζε από την αρχή πως θα γινόταν η μητέρα των παιδιών του. Σε αυτήν έβλεπε πράγματα που έβλεπε στη μητέρα του.

Ο τραγουδιστής είπε ότι ήταν ειλικρινής μαζί της, λέγοντάς της: «Κάνε υπομονή!». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έκανα ζαβολιές (…) Ταλαιπώρησα πολύ την Ελευθερία. Έχω τρέξει αρκετά χιλιόμετρα, άξιζε, τα προσπεράσαμε, είναι μια ειλικρινής σχέση, είμαστε καλά μαζί, χωρίς απωθημένα, χωρίς τίποτα».

Έπειτα, ο Γιώργος Γιαννιάς περιέγραψε πώς της έκανε πρόταση γάμου στα μπουζούκια στη Ρόδο. Βέβαια, ο ίδιος ανέφερε ότι πέρασαν κάποια δύσκολα διαστήματα στη σχέση τους.

«Μου λείπει η μυρωδιά του σχολείου»

Ο πατέρας του άφησε τη δουλειά του στη Ρόδο και η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα. Ο Γιώργος Γιαννιάς δήλωσε: «Δεν τελείωσα το σχολείο. Άφησα στη μέση το Λύκειο. Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Πήγα και δούλεψα στη δουλειά του μπαμπά και μετά ασχολήθηκα με το τραγούδι».

Βέβαια, ο ίδιος δεν δίστασε να πει ότι του λείπει η μυρωδιά του σχολείου και συμβούλεψε τους νεότερους να μην κάνουν ό,τι έκανε εκείνος. Είχε, παρ’ όλα αυτά, τη στήριξη των παιδικών φίλων του.

«Έπαθα κρίση πανικού στα 18 μου»

Ο Γιώργος Γιαννιάς αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού που έπαθε, λέγοντας: «Μου συνέβη για πρώτη φορά στα 18. Δεν είχα κάνει κάτι σπουδαίο». Ο ίδιος περιέγραψε τη στιγμή: «Νόμιζα ότι ήρθε το τέλος. Το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Χάνονται όλα, σβήνεις, νόμιζα ότι πέθαινα. Ήμουν μόνος στην Αθήνα και από τον πανικό μου πήγα και χτύπησα την πόρτα σε ξένο σπίτι και είπα: ‘Σώστε με, μάλλον πεθαίνω!». Ο τραγουδιστής συμπλήρωσε ότι έχει πάει πολλές φορές στο νοσοκομείο και τόνισε ότι είναι «γενικός συναγερμός» και «μαθαίνεις να ζεις με αυτό».