Γιάννης Ζουγανέλης: «Το Power of Love είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει»
Νέα

Γιάννης Ζουγανέλης: «Το Power of Love είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Το Power of Love είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης προκάλεσε το κοινό με τα σχόλιά του για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Εγώ αντιμετωπίζω τους ανθρώπους σας προσωπικότητες και όχι μέσα από μια μορφή μάζας. Είπα ότι δεν μπορώ όπου υπάρχει η λέξη μαζικό. Ίσως να μην τι διευκρινίζω καλά. Σε μια συνοπτική συνέντευξη εξαρτάται από το πως θα τη διαβάσει ο άλλος και πως θα την ερμηνεύσει. Πρέπει να λες τα πράγματα έτσι που θα γίνονται κατανοητά», δήλωσε στο «Ευτυχείτε».

Όσον αφορά στην ΕΡΤ και το πώς σχολιάστηκε η παρουσία του εκεί: «Αυτό είναι μια χυδαιότητα. Χυδαιότητα δημοσιογραφίας. Στην ΕΡΤ είμαι 40 χρόνια, υπήρξα υπάλληλος, παραιτήθηκα όταν δεν είχα αντικείμενο, δεν έκατσα να πληρώνομαι χωρίς να έχω αντικείμενο και βέβαια στοχεύει κάποιος στην ΕΡΤ για να με τσουβαλιάσει; Αγαπώ την ΕΡΤ».

Τέλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης σχολίασε την ελληνική τηλεόραση και τα ριάλιτι και έδειξε τη συμπάθειά του στο ριάλιτι μαγειρικής, αντίθετα με το «σπίτι της αγάπης».

«Το Power of Love δεν μου αρέσει καθόλου. Θεωρώ ότι είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Και τις προσωπικότητες και το ριάλιτι αυτό τα θεωρώ πάρα πολύ κακά», τόνισε και πρόσθεσε για το MasterChef:

«Αυτό εμένα μου άρεσε. Είδα ανθρώπους ευπρεπείς, που παρουσίαζαν, παίζανε…».