Γιάννης Τάσσιος: Οι απειλές για τη ζωή του και η κατάθλιψη
Νέα

Γιάννης Τάσσιος: Οι απειλές για τη ζωή του και η κατάθλιψη

Γιάννης Τάσσιος: Οι απειλές για τη ζωή του και η κατάθλιψη

Στην κορύφωση της καριέρας του, ο Γιάννης Τάσσιος αναγκάστηκε να εξαφανιστεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, μετά από ένα απειλητικό τηλεφώνημα διάρκειας 30 δευτερολέπτων.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα» και αποκάλυψε τι του είπαν και του άλλαξαν τη ζωή, αλλά και την κατάθλιψη που ακολούθησε του συμβάντος, γεγονότα που αναγκάστηκε να τα περάσει μόνος του.

«Η νύχτα έχει άγραφους νόμους και δεν μπορείς να μιλήσεις. Αν σου συμβεί κάτι, όπως σε εμένα, πρέπει να το κρατήσεις μέσα μου. Όταν έκανα μια μεγάλη επιτυχία, είχα πάρα πολλές προτάσεις και κάποια στιγμή με πήρε κάποιος τηλέφωνο και μου είπε “αν δεν έρθεις εδώ, δεν θα πας πουθενά», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Τρομοκρατήθηκα. Το θέμα δεν ήταν να αποσυρθώ γενικά, ήταν να αποσυρθώ από την Αθήνα. Αν μιλούσα θα το πλήρωνα με τη ζωή μου, δεν έβγαινα από το σπίτι, έπαθα βαριά κατάθλιψη, οι δικοί μου δεν ήξεραν τίποτα», είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως μετά από πολλά χρόνια “μετάνιωσε που εξαφανίστηκε”.

Δείτε το απόσπασμα της σοκαριστικής εξομολόγησης:

https://streamable.com/uha65