Γιάννης Καλλιάνος: Πώς αποχαιρέτισε το Open;
Νέα

Γιάννης Καλλιάνος: Πώς αποχαιρέτισε το Open;

Γιάννης Καλλιάνος: Πώς αποχαιρέτισε το Open;

Στην εκλογική μάχη για τις επερχόμενες εκλογές ρίχνεται ο Γιάννης Καλλιάνος. Έτσι σήμερα αποχαιρέτισε τους συναδέλφους του στο Open τόσο στον αέρα όσο και με επιστολή που έστειλε.

Η επιστολή του Γιάννη Καλλιάνου

“Αγαπημένοι μου φίλοι και εξαίρετοι συνάδελφοι,

Σήμερα Δευτέρα 18/2, στις 07.00 το πρωί, ήταν η τελευταία φορά που βγήκα στον αέρα του OPEN για να παρουσιάσω το δελτίο καιρού μέσα από την εκπομπή Ώρα Ελλάδας 7 με τους φίλους μου δημοσιογράφους Γιάννη Σαραντάκο και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Λόγω της τιμής που μου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να με θέσει υποψήφιο Βουλευτή στο νότιο τομέα της Β’ Αθηνών στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές, θα αναγκαστώ προσωρινά να σταματήσω από την επαγγελματική μου δραστηριότητα ώστε να δώσω το 100% των δυνάμεων μου στον αγώνα που έρχεται” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Καλλιάνος.

Οι ευχαριστίες στο Open

“Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση του OPEN αλλά και ασφαλώς έναν έναν ξεχωριστά τους διευθυντές μου για τη δυνατότητα που μου δίνουν να δώσω τη μάχη μου σε αυτόν τον αγώνα χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί πρόβλημα στο κανάλι εφόσον θα υπάρξει Μετεωρολόγος να με αναπληρώσει.

Ειλικρινά θεωρώ το OPEN ότι είναι η οικογένεια μου διότι μέχρι σήμερα είχαμε μια άψογη συνεργασία, μια συνεργασία που ξεπερνά κατά πολύ σε ποιότητα όλες τις άλλες που είχα στο παρελθόν με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Και αυτό οφείλεται σε όλους τους συναδέλφους μου που πραγματικά είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες, και πως να μην είναι αφού η διοίκηση του OPEN έχει κάνει τις καλύτερες επιλογές προσώπων πίσω και μπροστά από τις κάμερες”, ανέφερε κλείνοντας την επιστολή του ο γνωστός μετεωρολόγος.

Δείτε τι είπε και στον αέρα του Open:

https://www.facebook.com/meteo.kallianos/videos/2182154608764237/