“Για την παρέα”: Τατουάζ, Αραβανή και η πρόκληση από την Κω
Νέα

“Για την παρέα”: Τατουάζ, Αραβανή και η πρόκληση από την Κω

“Για την παρέα”: Τατουάζ, Αραβανή και η πρόκληση από την Κω

Μπορεί η μέση του Νίκου Μουτσινά να μην αντέχει… πολλά, ο ίδιος όμως και σήμερα “ξεσκόνισε” την τηλεοπτική πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο για να μας κάνει να γελάσουμε.

Από τον χωρισμό που δεν έγινε της Ευαγγελίας Αραβανή μέχρι τη Μαρία Παπαζαχαρίου από την Κω, για όλους είχε κάτι να πει και σήμερα!

Ο Τσιτσιπάς και τα άπλυτα πιάτα της Αραβανή

Κόβεται Το Τατουάζ και ο Νίκος θα χάσει το αγαπημένο του κωμικό σίριαλ, αλλά αναγνώρισε ότι δεν πρέπει να κουράζεται το κοινό.

Kαι τα Grammy είχαν θέση στα σχόλιά του και φυσικά ο Άγιος Βαλεντίνος.

Όσο για την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο, που είναι μαζί και το επιβεβαίωσε ο Νίκος, τους αφιέρωσε ένα εξαιρετικά χιουμοριστικό τραγούδι:

Ούτε ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ξέφυγε από τον Νίκο που του ζήτησε να τον μάθει τένις με αντάλλαγμα να τον μάθει για τους Έλληνες σταρ.

“Χρυσή Τηλεόραση” με  έξωθεν πρόκληση

Η Τατιάνα Στεφανίδου, που είχε καιρό να του δώσει “θέμα”, ήταν ο πρώτος του σχολιασμός για το γεγονός ότι έβαλε επιτέλους χαρούμενο τραγούδι στην έναρξη της εκπομπής της.

Αυτό που δεν περίμενε ο Νίκος ήταν η πρόκληση της Μαρίας Παπαζαχαρίου, της παρουσιάστριας ειδήσεων από την Κω, η οποία του έστειλε βίντεο και τον προκάλεσε να πάει στο ακριτικό νησί για να τη γνωρίσει από κοντά.

Το πάρτι-έκπληξη της Μαρίνας Πατούλη αλλά και οι “ελληνικούρες” του Power of Love είχαν την τιμητική τους.

Πιο πολύ από όλα όμως τον προβλημάτισε το “μέγεθος” της Μάρας Μεϊμαρίδη στο “Ευτυχείτε”:

Πώς και σε ποιον έστειλε τη “Χρυσή Τηλεόραση”;

Τα «Διλήμματα» δεν έλειπαν από τη σημερινή εκπομπή αλλά και ο κυπριακός “Αδύναμος Κρίκος” που έκανε αναφορά στον Νίκο Μουτσινά.

Όσο για τη “Χρυσή Τηλεόραση”; Αυτή δόθηκε φυσικά στην κυρία Μαρία Παπαζαχαρίου.

Και σήμερα στάλθηκε με τη βοήθεια του κοινού, ελέω… λουμπάγκου!