«Για την Παρέα»: Τα άπαντα της Eurovision και το μήνυμα στον κρεοπώλη
Νέα

«Για την Παρέα»: Τα άπαντα της Eurovision και το μήνυμα στον κρεοπώλη

«Για την Παρέα»: Τα άπαντα της Eurovision και το μήνυμα στον κρεοπώλη

Αν δεν είδατε Eurovision, ο Νίκος Μουτσινάς είναι εδώ με την «Παρέα» του για να σας κάνει την περίληψη της χθεσινής βραδιάς.

Απ’ την Τάμτα στον θείο Μαρίνο

Με Eurovision ξεκίνησε ο Νίκος Μουτσινάς το Stand Up του! Ο παρουσιαστής ήθελε κάτι παραπάνω από την Τάμτα και με μαλλί λουσμένο.

Μέχρι να φτάσει στην Katerine Duska είχε περάσει από κόσκινο τις προηγούμενες συμμετοχές. Τι για Ελευθερία Αρβανιτάκη με χτυπημένο το μικρό δάχτυλο, τι ο Μάκης από το Περιστέρι, τι η οικογένεια Adams, όλα τα είπε ο Νίκος.

Η ελληνική εκπροσώπηση άρεσε πάρα πολύ στον κωμικό για να καταλήξει στο Σαν Μαρίνο, με τραγουδιστή έναν ίδιο με τον θείο του τον Μαρίνο.

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στη Eurovision με ξεχωριστή παρουσίαση!

Τα επίθετα και το ζαμπόν

Οι «8 λέξεις» του Νίκου Μουτσινά στον Ανδρέα Γεωργίου, για τη νέα σειρά που ετοιμάζει. Η μία εξ’ αυτών «ζαμπόν»… έτσι απλά, γιατί δεν μπορούσε να σκεφτεί άλλα επίθετα!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά γιόρτασαν τα γενέθλια των παιδιών τους, ο παρουσιαστής σχολίασε την τούρτα και μετά περιέλαβε την αρχισυντάκτριά του, την οποία προκάλεσε κιόλας.

Αφήστε μήνυμα!

Μια κυρία τσακώθηκε με τον άντρα της και πήγε στο κρεοπωλείο τους ένα χαρτί με ένα to the point μήνυμα! «Προκαλώ να του κολλήσεις κι άλλα», είπε ο Νίκος και αφιέρωσε!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι σε τίποτα αρνητική και ο Μουτσινάς αναρωτήθηκε γιατί κανείς δεν τον ενημερώνει για το που θα πάει τελικά. Θα πάει στο Open; Και γιατί εκείνος δεν το ξέρει;

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου κρατάει τις παραδώσεις και πόσταρε με πλάτη και οπίσθια, ενώ η Πάολα έβαλε το πιο εύκολο ρούχο: κορμάκι, μποτάκι, καλσόν.