«Για την Παρέα»: Προεκλογική παρουσίαση των celebrity υποψηφίων
Νέα

«Για την Παρέα»: Προεκλογική παρουσίαση των celebrity υποψηφίων

«Για την Παρέα»: Προεκλογική παρουσίαση των celebrity υποψηφίων

Ένα πόντιουμ στήθηκε στο πλατό της «Παρέας» για να δώσει χρόνο στους celebrity και όχι μόνο υποψήφιους των επερχόμενων εκλογών.

Τα αστέρια της Ελένης

Η Ελένη Φουρέιρα και τα αστέρια της έφτασαν τους 1 εκατομμύριο followers και ο Νίκος Μουτσινάς έβαλε κι αυτός έναν αστερία.

Ο παρουσιαστής έβαλε μαύρες πλερέζες καθώς το Power of Love δεν θα παιχτεί για μια βδομάδα. «Καλύτερα να μου έκοβαν τον καφέ», είπε και αφιέρωσε ένα τραγούδι.

Αφαίρεση διπλώματος και 50 ευρώ πρόστιμο για ένα μήνα για όσους οδηγούν με σαγιονάρα.

Μια κοπέλα για να μαζέψει followers έσπασε τη μύτη ενός αγάλματος 200 ετών, ενώ μία άλλη ζωγραφίζει ταινίες πάνω στα χείλια.

Ο κωμικός ασχολήθηκε με τη «σχέση» Δαλάκας – Ατακάν, που ναι μεν δεν τον νοιάζει, αλλά γιατί και να μην βγει και κάτι καλό από το Survivor;

Εκλογές 2019

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε την Μπέσυ Αργυράκη στο πλατό, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Γλυφάδα.

Η τραγουδίστρια πήρε θέση στο πόντιουμ και είχε 45’’ για να πείσει τον κόσμο να την ψηφίσει.

Επόμενος υποψήφιος, στην Αθήνα, ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες. Σειρά πήρε η Σάντη Κουτσοσταμάτη και έδωσε τη σκυτάλη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο Χάρης Ρώμας πήρε κι εκείνος χρόνο και είπε «Τάξις και ηθική, ηθική και τάξις Νίκο κάτσε φρόνιμα γιατί θα τις αρπάξεις», το σλόγκαν που δημιούργησε, ενώ του έκανε και πρόταση να παίξουν μαζί στο μέλλον.

Η Τίνα Τράκου έλαβε θέση και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εμφανίστηκε με σκούπα και φαράσι για να σκουπίσει τη βρωμιά της Θεσσαλονίκης.