«Για την Παρέα»: Ντύθηκε Πέτρος Γαϊτάνος ο Νίκος Μουτσινάς
Νέα

«Για την Παρέα»: Ντύθηκε Πέτρος Γαϊτάνος ο Νίκος Μουτσινάς

«Για την Παρέα»: Ντύθηκε Πέτρος Γαϊτάνος ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς ντύθηκε Πέτρος Γαϊτάνος στην «Παρέα» για να σχολιάσει τη νέα διαφήμιση του Έλληνα τραγουδιστή.

Ο παρουσιαστής γιόρτασε την «Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου» παρέα με την καλή του φίλη Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία έχει γράψει δύο παιδικά βιβλία, τα οποία και δώρισε στην εκπομπή.

Η μεταμόρφωση

Η Νικόλ Παναγιώτου έντυσε τον Νίκο Μουτσινά Πέτρο Γαϊτάνο για να σχολιάσει τη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί ο καλλιτέχνης.

Περούκα με σπαστό μαλλί, μαύρο πουκάμισο και με το κοινό να κρατά λαμπάδες. Όσκαρ ερμηνείας για την κυρία που του έκαψε τα μαλλιά, την οποία ο παρουσιαστής προκάλεσε να έρθει στην εκπομπή για να τη βραβεύσει.

Φουλ στα ριάλιτι

Μόνο με την επιστροφή του Χαράλαμπου στο MasterChef συμφώνησε το κοινό του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος σχολίασε την παρουσία Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνου Αργυρού στη σκηνή του MadWalk.

La Casa De Papel και Sex and the City επιστρέφουν και ο παρουσιαστής «δούλεψε» την προφορά του στα αγγλικά.

Φυσικά, η καινούργια παίκτρια του Power of Love δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τον κωμικό, ο οποίος δεν αντέχει τον χωρισμό του Τζόνι και της Νέρτζη.

«Καλό μεσημέρι» με Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση για 30.000 ευρώ και ο Νίκος Μουτσινάς του ευχήθηκε να τα εκατοστίσει: «Να γίνει η πρόταση βουνό», είπε χαρακτηριστικά.