Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε στον Νίκο Μουτσινά για το τηλεοπτικό της μέλλον;
Νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε στον Νίκο Μουτσινά για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε στον Νίκο Μουτσινά για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Μία αναμενόμενη συνάντηση έγινε στο πλατό του «Για την παρέα», καθώς ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπό τους ήχους του Dancing Queen των ABBA.

«Τα συμβόλαια έχουν φτιαχτεί για να σπάνε»

«Είχα δύο προτάσεις, μία για το Survivor, μία για εδώ και είπα να έρθω σε εσένα» είπε στην αρχή της συνέντευξής της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όταν ρωτήθηκε για το Survivor απάντησε: «Μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία του Survivor. Πήγαινα σαν χελώνα, είχα πει στον σκηνοθέτη να βάλει fast forward. Για εμένα, το Survivor ήταν ψυχοθεραπεία, δωρεάν δίαιτα και τροπικό μαύρισμα”.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε σχετικά με την πρόταση που δέχθηκε για τον φετινό κύκλο του Survivor: «Δεν θέλω να πω ‘ναι’ ή ‘όχι’, αλλά η ζωή μάς διαψεύδει. Στο περσινό Survivor, το επίπεδο ήταν μεν υψηλό, αλλά στο φετινό Survivor θα γελάμε. Είχα συμβόλαιο με την Acun Medya, όχι με τον ΣΚΑΪ, ανάλογα με το project. Βέβαια, τα συμβόλαια έχουν φτιαχτεί για να σπάνε, έτσι μου είχε πει και ένας δικηγόρος. Σίγουρα υπάρχει συνταγή για κάποια πράγματα, αλλά δεν σημαίνει πως ό,τι έγινε πέρσι, θα έχει επιτυχία και φέτος».

«Θα ήθελα να ξανακάνω το My Style Rocks»

Η… «Queen Ντίνα» μίλησε και για το My Style Rocks: «Η παραγωγή ήταν η καλύτερη, θα ήθελα να ξανακάνω το My Style Rocks μιας και έχω δει πολλές υποψηφιότητες. Έχω πλάκα, μου βγήκε και σε αυτό το project το έδειξα».

«Ποτέ δεν με γνωρίσατε επί της ουσίας»

Η ίδια τόνισε πως δεν άλλαξε κάτι στο χαρακτήρα τους αφού σημείωσε με νόημα: «Δεν με γνωρίσατε ποτέ βασικά και ακόμα ακούγονται διάφορα για εμένα. Είμαι η ίδια Κωνσταντίνα, αλλά εξελίχθηκα και ωρίμασα. Παλαιότερα, ήμουν επιφυλακτική, ήμουν αποστειρωμένη. Όταν άφησα τα ρούχα στο Survivor, έδειξα την πραγματική διάστασή μου, το πώς με ξέρουν οι φίλοι μου. Όλα αυτά ήταν μια φούσκα, την οποία δεν ήξερα πώς να τη σπάσω».

«Τι κατάλαβα που είχα κάποιον να με συμβουλεύει;»

«Η αλήθεια είναι αυτή που μετράω. Τους φίλους μας τους αγαπούμε επειδή έχουμε μάθει τα ελαττώματα τους» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αναρωτήθηκε: «Τι κατάλαβα που είχα κάποιον στην αρχή της καριέρας μου για να με συμβουλεύει; Είναι χειρότερο να σε απορρίπτουν για κάτι που δεν είσαι».

Στη συνέχεια, εκείνη και ο Νίκος Μουτσινάς -με τη συνδρομή της «Βάνιας»- συμμετείχαν σε ένα παιχνίδι, στο οποίο ο ένας έπρεπε να βάψει τον άλλον.