«Για την Παρέα»: Με «καυτή» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Znews
Νέα

«Για την Παρέα»: Με «καυτή» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Znews

«Για την Παρέα»: Με «καυτή» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Znews

Sexy και με πολλά «μπράβο» ξεκίνησε η εβδομάδα για την «Παρέα», με τον παρουσιαστή να σχολιάζει στο Stand Up του την αλα Kim Kardashian, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την τοποθέτηση του Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά και τη θέση του Γιώργου Λιάγκα στο Znews.

Η έκπληξη και το Znews

«Καταστροφή» με το Facebook. «Κάποια στιγμή όλα πέφτουν», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και προχώρησε στη φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ντυμένη Kim Kardashian, έτοιμη για YFSF. Η ίδια μπήκε στο πλατό χορεύοντας και ο παρουσιαστής έστειλε «Καλό μεσημέρι» σε όλον τον κόσμο.

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί, όπως αποκάλυψε το Znews και ο Μουτσινάς σε περίπτωση συνεργασίας των δύο, θα πήγαινε σίγουρα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τοποθετήθηκε για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και «μπράβο», ενώ συγχαρητήρια και στον Γιώργο Λιάγκα για το άρθρο που έγραψε στο Znews.

Το σορτσάκι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έφερε πρόκληση: «Προκαλώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μας πει τι είναι αυτό;».

Νίκος Κοκλώνης, Κατερίνα Καινούργιου και μηχάνημα… εξαγωγής!

«Προκαλώ τον Νίκο Κοκλώνη να με πάει κι εμένα ταξίδι για δεύτερη φορά», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και προχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εμφάνισή της με ζαρτιέρες.

Η Αθηνά Οικονομάκου με μαγιό είναι για μήνυση!

Ο παρουσιαστής ενημέρωσε για το νέο μηχάνημα…. Ουδέν σχόλιόν!