“Για την Παρέα”: Με… ερωτική διάθεση σχολίασε την επικαιρότητα ο Νίκος Μουτσινάς
Νέα

“Για την Παρέα”: Με… ερωτική διάθεση σχολίασε την επικαιρότητα ο Νίκος Μουτσινάς

“Για την Παρέα”: Με… ερωτική διάθεση σχολίασε την επικαιρότητα ο Νίκος Μουτσινάς

Με ερωτική διάθεση, λόγω της ημέρας, ο Νίκος Μουτσινάς δεν άφησε για ακόμα μια φορά ασχολίαστη την επικαιρότητα στην εκπομπή του “Για την παρέα”.

«Οι ερωτευμένοι να περάσουν έξω» είπε στο ξεκίνημά του και από εκεί και πέρα, δεν γλίτωσε κανείς.

Τα… ερωτιάρικα του Νίκου Μουτσινά

«Ας κάνατε και λίγο υπομονή» είπε ο παρουσιαστής στη Ρένια και τον Αντώνη, οι οποίοι αποφάσισαν να κρατήσουν αποστάσεις παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου.

Όσο για το ποιος είδε την Κόνυ Μεταξά, ο Μουτσινάσ απάντησε μόνος του “Όχι”. Παράλληλα αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να βάλει κάποια στιγμή στήθος αν βρει… την κατάλληλη μπλούζα.

Κοτόπουλα με σχήμα καρδιάς και followers

Από τον σχολιασμό του Νίκου Μουτσινά δεν ξέφυγε και ο στολισμός του πλατό στο “Πρωινό”, εκεί όπου μέχρι και το κοτόπουλο του Βασίλη Καλλίδη είχε σχήμα καρδιάς.

S.O.S εξέδωσε ο παρουσιαστής για τους followers που έχασε η Μαίρη Συνατσάκη και η Πάολα.

Σχετικά με το τέλος του “Τατουάζ”, ο πρωταγωνιστής της σειράς Ανδρέας Γεωργίου ασχολείται πλέον με την επόμενη δουλειά του, με τον Νίκο Μουτσινά να τον προκαλεί να τον περάσει από casting.

Εξαιρετικά αφιερωμένο

Ο έρωτας της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο δεν πέρασε ασχολίαστος, με την ξεχωριστή αφιέρωση να εμφανίζεται στην οθόνη του πλατό.

Αντίθετα, ο Νίκος Μουτσινάς αφιέρωσε τραγούδι στα κορίτσια που δεν γιορτάζουν σήμερα. “Αθάνατες” φώναζε όταν έλεγε τα ονόματα των Νικολέττα Ράλλη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Κατερίνα Καινούργιου, Ναταλία Γερμανού, Τζένη Μπαλατσινού, Λάουρα Νάργες και Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο παρουσιαστής έστειλε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία ταλαιπωρείται κι εκείνη από λουμπάγκο. “Η ζωή είναι μπροστά μας! Θα ισιώσουμε”, είπε χαρακτηριστικά.