«Για την Παρέα»: Η «Βασίλισσα» Ελένη, η «Κο Κο» και το δείπνο στη Μύκονο
Νέα

«Για την Παρέα»: Η «Βασίλισσα» Ελένη, η «Κο Κο» και το δείπνο στη Μύκονο

«Για την Παρέα»: Η «Βασίλισσα» Ελένη, η «Κο Κο» και το δείπνο στη Μύκονο

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να προσπεράσει το δείπνο του Πέτρου Κωστόπουλου και του Γιώργου Λιάγκα στο Stand Up του και το σχολίασε με την «Παρέα», μαζί με την «πορσελάνινη» Ελένη και την πολυταξιδεμένη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η αντρική υπόθεση

Αντρική υπόθεση το δείπνο στη Μύκονο, ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Πέτρο Κωστόπουλο, ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος δεν θα ήθελε να είναι στο συγκεκριμένο τραπέζι! Θύμισε τα κυριακάτικα τραπέζια στην ταβέρνα, που τα παιδιά κοιμόντουσαν στις καρέκλες.

Στη Μύκονο και η Βίκυ Κάβουρα, η οποία ανέβασε story με τον Γιώργο Λιάγκα στο ηλιοβασίλεμα.

Η Σπυριδούλα θα στείλει προσκλητήριο για το γάμο της στον Νίκο Μουτσινά κι εκείνος, μη δεχόμενος τις… απειλές την προκάλεσε να έρθει στο πλατό να του το δώσει! Και μετά φυσικά της τραγούδησε.

Η «Βασίλισσα» Ελένη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είδε όνειρο ότι ήταν παίκτης του MasterChef και ο Νίκος ρώτησε αν οι παίκτες των ριάλιτι παραμένουν και στον ύπνο τους παίκτες.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στις ιπποδρομίες του Άσκοτ, μαζί με τη Χριστίνα Κοντοβά και ο παρουσιαστής ζήτησε με παράπονο να πάει κι εκείνος. Θα βάλει και καπέλο!

«Ελένη η άφθαρτη» είπε ο Νικόλας για την πορσελάνινη Μενεγάκη, η οποία φωτογραφήθηκε άβαφη. «Eleni you are the only Queen» πρόσθεσε και αφιέρωσε.

Το POL και η «Κο Κο»

«Θα γίνει και 3ος κύκλος Power of Love» είπε ο Μουτσινάς και τρόμαξε. «Δεν υπάρχει έλεος, δεν μας λυπάται κανείς», κατέληξε.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Υβόνη Μπόσνιακ και η Μαρία Μπεκατώρου έκαναν βόλτες στα στενά της Μυκόνου.

Στο νησί των ανέμων βρέθηκε και η «Κο Κο», η οποία πριν ήταν στα Ιωάννινα. Με ασημένιο μαγιό και μαύρο παρεό κέρδισε το χειροκρότημα και ένα τραγούδι.