«Για την Παρέα»: Η Ελένη Χατζίδου έκανε «ντου» στο πλατό
Νέα

«Για την Παρέα»: Η Ελένη Χατζίδου έκανε «ντου» στο πλατό

«Για την Παρέα»: Η Ελένη Χατζίδου έκανε «ντου» στο πλατό

Οι εκπλήξεις στην «Παρέα» συνεχίζονται! Η Ελένη Χατζίδου ήταν εκείνη που εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής, την ώρα που ο Νίκος Μουτσινάς σχολίαζε την εγκυμοσύνη και το νέο τραγούδι της.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ, η τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο που ζει και προκάλεσε τους Alcatrash.

Συμβουλές και «Λευτεριά στην Τσετσενία»

Με Αθηνά Οικονομάκου και «καλό μεσημεράκι» ξεκίνησε ο Νίκος Μουτσινάς το Stand Up του, για να ανάψει το κέφι και συνέχισε με «ψυχολόγο» Καίτη Γαρμπή.

Ο παρουσιαστής σχολίασε το ποστ του Σάκη Τανιμανίδη για τον Γιώργο Μαυρίδη και πιέστηκε στο να πάρει θέση. «Όταν δεν έχεις να πεις κάτι καλό, καλύτερα να μην πεις τίποτα», είπε ενημερώνοντας τον Σάκη ότι υπάρχει και αυτή η φράση.

Μάσκα για την ευαίσθητη περιοχή πρότεινε στα κορίτσια, «θα γίνει αυτό που λέμε αιδοίο καλλιγραφίας» είπε χαρακτηριστικά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε βόλτα με τους γονείς της και η μαμά της ντύθηκε γκαζόν. «Εγώ θα την έβαζα να παρουσιάζει εκείνη το My Style Rocks, πρότεινε στον ΣΚΑΪ. «Μαγική στιγμή και λευτεριά στην Τσετσενία» για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πτυχίο Πατέρα» και Ελένη Χατζίδου

Η Λίτσα Πατέρα ανοίγει σχολή αστρολογίας «Γιατί πως θα πορευθείς αν δεν ξέρεις τι κάνει ο Δίας;».

Ο Χαράλαμπος θέλει να κατοχυρώσει το «εν κουλί» και ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε: «Να κατοχυρώσουμε το “προκαλώ”».

Η Ελένη Μενεγάκη πρόβλεψε το φύλο του μωρού της Ελένης Χατζίδου και η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλατό.

«Τρεις μέρες αφότου είχα έρθει στην εκπομπή σου το έμαθα. Έχω αρχίσει και το νιώθω το μωρό», είπε η λαμπερή και συνέχισε: «Προκαλώ τους Alcatrash να κάνουν remix “Τη μικρή Ελένη”».