Για την παρέα: «Χρυσή Τηλεόραση» δικαιωματικά στην Ελένη Μενεγάκη!
Νέα

Για την παρέα: «Χρυσή Τηλεόραση» δικαιωματικά στην Ελένη Μενεγάκη!

Για την παρέα: «Χρυσή Τηλεόραση» δικαιωματικά στην Ελένη Μενεγάκη!

Η Χρυσή Τηλεόραση του Νίκου Μουτσινά είχε και σήμερα από όλα! Πρόσωπα και εκπομπές πέρασαν από το χιουμοριστικό του “κόσκινο” με ξεκαρδιστικό τρόπο.

Η γυμναστική της Μενεγάκη

Η μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης, έδωσε την τέλεια “πάσα” ώστε ο Νίκος Μουτσινάς για άλλη μια φορά να κάνει τα απίθανα σχόλιά του.

Η παρουσιάστρια έκανε γυμναστική το θέαμά της να έχει πέσει στο πάτωμα με τα ξεσκονόπανα στα χέρια άφησε άφωνο τον παρουσιαστή. Και φυσικά προσπάθησε να την αντιγράψει.

https://www.instagram.com/p/BtdiozooPYR/?utm_source=ig_web_copy_link

Καινούργιου, POL αλλά και Μαρία Κορινθίου είχαν την τιμητική τους

«Αυτό τι είναι;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, για μια οικιακή συσκευή και ο Νίκος Μουτσινάς έκοψε και έραψε.

Η ξανθιά παρουσιάστρια νωρίτερα νόμιζε ότι μπήκε στην εμμηνόπαυση, ενώ όταν κατέληξε στο ότι πρέπει να «αναπαραχθεί» για να μην ζεσταίνετε, το πόρισμα είχε βγει.

Ο παρουσιαστής έκανε το σταυρό του όταν είδε το ντουέτο ανάμεσα στην Μαρία Κορινθίου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ έμεινε άφωνος με την ατάκα περί… περιττωμάτων στο Survivor.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκλεισε το μάτι στην Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, στη σύγκριση των Βραζιλιάνων με τους Έλληνες άνδρες, ενώ χόρεψε και Samba, πριν σχολιάσει τον Γιώργο Αυτιά.

Φυσικά από το στόχαστρο του δεν θα μπορούσε να λείπει το Power Of Love, με τον Φίλιππο και τη Λένια να… πέφτουν στο στόμα του.

Η Λένια δεν επιτρέπει στον εαυτό της να βλέπει τα νύχια των ποδιών του συντρόφου της πριν από κάποιο διάστημα και ο Μουτσινάς την έστειλε σε ψυχολόγο!

Δείτε τη Χρυσή Τηλεόραση της σημερινής εκπομπής: