«Για την παρέα»: Από την Adele στη Μαρίνα Πατούλη και τη Χριστίνα Μπόμπα
Νέα

«Για την παρέα»: Από την Adele στη Μαρίνα Πατούλη και τη Χριστίνα Μπόμπα

«Για την παρέα»: Από την Adele στη Μαρίνα Πατούλη και τη Χριστίνα Μπόμπα

Τελευταία εκπομπή της εβδομάδας για τον Νίκο Μουτσινά και το κέφι ήταν ανεβασμένο!

Η Adele παρακολούθησε πριν από λίγες ημέρες τη συναυλία των Spice Girls, φωτογραφήθηκε μαζί τους κι όλοι παρατήρησαν την εμφανή αλλαγή στα κιλά της και ο Νίκος Μουτσινάς με αρκετή δόση χιούμορ αποκάλυψε τον λόγο. Αυτός, δεν είναι άλλος από το διαζύγιό της Βρετανίδας που φαίνεται πώς την έχει βάλει για τα καλά σε… διάθεση ανανέωσης.

Η οικογένεια Πατούλη βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Μονακό και η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες στιγμές από τις διακοπές της στα social media, με τις στυλιστικές της επιλογές να κάνουν τεράστια εντύπωση στον Νικόλα για ακόμα μια φορά.

Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη λατρεύει τα φανταχτερά ρούχα και ο Νίκος ρώτησε τα κορίτσια της «Παρέας» την γνώμη τους για τα outfit της Μαρίνας στο Μόντε Κάρλο.

Τα κορμιά του καλοκαιριού και το… ατύχημα του Νταλάρα

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς έθεσε το εξής ερώτημα στην «Παρέα»: «Πόσες φόρες την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε σεξ;», με τον ίδιο φυσικά να έχει την απάντηση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε για ψώνια και η εικόνα της καλής του φίλης δεν… έπεισε τον Νικόλα, ο οποίος την προκάλεσε να πάνε μαζί μια  ημέρα για να της φτιάξει το κέφι!

Το… ατύχημα του Γιώργου Νταλάρα έγινε τραγούδι από τον παρουσιαστή.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα και άλλοι πολλοί είχαν μια θέση στο stand up του Νικόλα.

Το αποψινό φινάλε του Power Of Love δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Νίκο Μουτσινά.