“Γη και ύδωρ” στη Δαλάκα για το Survivor
Νέα

“Γη και ύδωρ” στη Δαλάκα για το Survivor

“Γη και ύδωρ” στη Δαλάκα για το Survivor

Τυχερός άνθρωπος η Κατερίνα Δαλάκα ,αφού αύριο το πρωί πετάει για τον Άγιο Δομίνικο για να βρεθεί στα γνωστά λημέρια του Survivor.

Οι άνθρωποι της παραγωγής πρόσφεραν ξανά “γη και ύδωρ” προκειμένου να δεχτεί να επιστέψει στον τηλεοπτικό στίβο μάχης και μάλιστα μία εβδομάδα αφότου πανηγύρισε το πανελλήνιο ρεκόρ και την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών σε επίπεδο συλλόγων στα 4Χ400 μέτρα, στη 2η ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ένα μεγάλο συμβόλαιο, λοιπόν, της έταξε η Acun Media μπας και μπορέσει να ανεβάσει τα ποσοστά του παιχνιδιού που φέτος καταποντίζεται, αλλά ακόμα και έξτρα αμοιβές για τους πόντους τηλεθέασης που θα φέρει.

Η Κατερίνα Δαλάκα, θυμίζουμε, πέρσι ήρθε δεύτερη, κέρδισε ένα αυτοκίνητο ενώ θεωρήθηκε το φαβορί στο παιχνίδι χάνοντας στον τελικό. Η πρώτη της εμφάνιση θα γίνει το Σάββατο με την ταυτόχρονη άφιξη και μιας παίκτριας από την Τουρκία.

Θα μπορέσει η Κατερίνα Δαλάκα με τους πολλούς θαυμαστές να σώσει την τιμή του Survivor και να ηρεμήσει τα νεύρα της παραγωγής και των διοικούντων του ΣΚΑΪ;