Game of Thrones: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του prequel της σειράς
Νέα

Game of Thrones: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του prequel της σειράς

Game of Thrones: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του prequel της σειράς

Μόλις έναν μήνα μετά από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones, έγινε γνωστό ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα του prequel της σειράς.

Δεν έχει βρεθεί ακόμα τίτλος για τη νέα σειρά, ωστόσο τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε μυστική τοποθεσία στις βόρειες ακτές της κομητείας Down, της Βορείου Ιρλανδίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Belfast Telegraph.

Υπενθυμίζεται ότι η πόλη του Belfast ήταν η έδρα της παραγωγής του Game of Thrones, κατά τη διάρκεια του 8ου και τελευταίου κύκλου.

Παρόλο που ακόμα γνωρίζουμε ελάχιστα για την πλοκή του prequel, ο συγγραφέας των βιβλίων της σειράς, R.R. Martin, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, τον περασμένο Νοέμβριο ότι η σειρά θα διαδραματίζεται 5000 χρόνια πριν από τα γεγονότα που εξιστορούνται στα βιβλία του.

Όπως είχε αναφέρει: “Το Westeros θα είναι ένα πολύ διαφορετικό μέρος. Δεν θα υπάρχει το King’s Landing. Δεν θα υπάρχει ο Iron Throne (Σιδερένιος Θρόνος). Δεν θα υπάρχουν Targaryens. Η Valyria μόλις θα έχει ξεκινήσει να υπάρχει και η μεγάλη αυτοκρατορία που δημιούργησε, θα υπάρξει πολύ αργότερα. Θα έχουμε να κάνουμε  με έναν πολύ διαφορετικό και παλιότερο κόσμο και ελπίζουμε ότι αυτό θα προσδώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον  στη σειρά.”

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς;

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Αυστραλή ηθοποιός, Naomi Watts, η οποία θα υποδυθεί μια χαρισματική κυρία της υψηλής κοινωνίας, η οποία κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

Την γοητευτική ηθοποιό θα πλαισιώνουν οι: Miranda Richardson, Jamie Campbell Bower, Naomi Ackie, Denise Gough, Josh Whitehouse, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Alex Sharp και Toby Regbo.

Η προβολή της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021 στο HBO, παρόλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.