Φώτης Σεργουλόπουλος: Μίλησε για τον γιο του, την ελληνική τηλεόραση αλλά και αυτό που τον πίκρανε
Νέα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μίλησε για τον γιο του, την ελληνική τηλεόραση αλλά και αυτό που τον πίκρανε

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μίλησε για τον γιο του, την ελληνική τηλεόραση αλλά και αυτό που τον πίκρανε

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται!» ήταν ο Φώτης Σεργολόπουλος, ο οποίος απάντησε στο γιατί δεν είναι στην τηλεόραση ενώ απέφυγε να κάνει κριτική στα τηλεοπτικά προγράμματα.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι γράφει τη βιογραφία της Πατρίσια Φίλντ, επειδή του το ζήτησε η ίδια.

Επιστροφή στην τηλεόραση μόνο αν…

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει συγκεκριμένα concept στο μυαλό του και αυτά θα αποτελούσαν τους μοναδικούς λόγους για να επιστρέψει στο γυαλί.

«Ήθελα να κάνω πολύ συγκεκριμένα πράγματα στην τηλεόραση και για τα οποία περιμένω αν θα τα κάνω. Είναι συγκεκριμένα concept για τα οποία επιμένω και θέλω αυτά να γίνουν. Μου αρέσει η τηλεόραση πάρα πολύ. Είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά και θα ήθελα να κάνω. Αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω “γιατί δεν κάνω;”. Αν το έλεγα δηλαδή θα είχα κάνει;»

Σχετικά με τα προγράμματα που παίζουν αυτή την περίοδο: «Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική σε τηλεοπτικά προγράμματα. Έχω άποψη αλλά δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να την πω δημοσίως, ανά πάσα στιγμή».

Η πικρία για τον Γιώργο Γεωργίου

«Του είχαμε κάνει μια πολύ ωραία συνέντευξη, τον χαιρέτησα, του είπα ευχαριστούμε πάρα πολύ κλπ. Τότε είχε μία εκπομπή σε ένα κανάλι και είχε μιλήσει απαξιωτικά προς το πρόσωπό μου», είπε για το σκηνικό που τον είχε προσβάλει με τον δημοσιογράφο.

«Τότε είχε μία εκπομπή σε ένα κανάλι και είχε μιλήσει απαξιωτικά προς το πρόσωπό μου, κάτι το οποίο με στεναχώρησε, γιατί πρώτα απ’ όλα μίλησε πάρα πολύ άσχημα. Αυτό έγινε αναπαραγωγή από την εκπομπή του Θέμου και είχαν στεναχωρηθεί πολύ οι γονείς μου. Θυμάμαι ο μπαμπά μου που λέει: «Τι θα κάνεις»; Λέω «Εσύ μπαμπά τι θες να κάνω»; «Τίποτα παιδί μου. Μην κάνεις τίποτα…» μου λέει», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η ζωή με τον γιο του

Ο παρουσιαστής μίλησε για το πώς είναι η καθημερινότητα με τον γιο του, Γιώργο και αναφέρθηκε στο σκηνικό που τον σόκαρε.

«Τον έχω προστατεύσει πάρα πολύ τον Γιώργο. Δεν τον έχω εμφανίσει ποτέ και πουθενά. Αλλά όταν ήρθε στη ζωή μου, ήρθε με μεγάλη αγάπη και μου έδωσε πολύ μεγάλο γκάζι, προσωπικό», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε:

«Του έδωσα πάρα πολύ χρόνο τώρα που είμαι χωρίς τηλεόραση και περάσαμε πολύ ωραία».

Ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι έχει μιλήσει με ειδικούς για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει ορισμένα πράγματα και αναφέρθηκε στο σκηνικό που σόκαρε και τον ίδιο αλλά και τον μικρό:

«Κάποια στιγμή του φώναξα και σοκαρίστηκε και μου λέει “σουτ μη φωνάζεις” και εκεί κατάλαβα ότι είχα υψώσει τη φωνή μου πολύ και ήταν κάτι που δεν το είχε ξανακούσει, δεν το είχε ξαναζήσει».

Όσο για το αν του κάνει ερωτήσεις που να τον φέρνουν σε δύσκολη θέση: «Ξέρω πάντα τι να απαντήσω. Θα του πω την αλήθεια»