Φώτης Σεργουλόπουλος: “Έκανα μια παύση από την τηλεόραση, έκανα focus στη ζωή μου”
Νέα

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Έκανα μια παύση από την τηλεόραση, έκανα focus στη ζωή μου”

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Έκανα μια παύση από την τηλεόραση, έκανα focus στη ζωή μου”

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος που θα παρουσιάζει φέτος στον Alpha, το τηλεπαιχνίδι Divided, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια τον ευχαρίστησε που πήγε στην Άνδρο και την επισκέφτηκε αλλά και που γνωρίστηκαν οι οικογένειές τους.

Ο Φώτης με αφορμή τα καλά σχόλια που η Ελένη έκανε για τις γονεϊκές του ικανότητες, μίλησε για το παιδί του και για το γεγονός ότι πήγε σε Σχολή Γονέων για να μεγαλώσει τον γιο του. “Δεν είμαι αυστηρός, θέλω όμως να υπάρχουν όρια” είπε και συμπλήρωσε ότι “ο ρόλος του γονιού είναι πολύ ωραίος”.

Ο Φώτης που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην εστίαση, μίλησε για την ιδιότητά του ως επιχειρηματίας και επισήμανε “οι επιχειρήσεις θέλουν ψυχή. Η επιτυχία έχει γίνει γιατί είμαι φιλόξενος άνθρωπος”.

Μάλιστα, σχολίασε πως αυτή η δραστηριότητα ήταν που του έδωσε και το περιθώριο να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα το τελευταίο διάστημα.

Είπε συγκεκριμένα, “μου έδωσαν την ευκαιρία, την οικονομική άνεση να κάνω ένα stop. Να δω τα πράγματα απ’ έξω. Ηρέμησα, σκέφτηκα, χαλάρωσα απόλαυσα τη ζωή μου. Δεν είχα φόβο ότι δεν θα με ξαναπάρουν στη δουλειά. Είχα κάνει focus στη ζωή μου. Έφαγα, ήπια, πήρα κιλά” είπε χαριτολογώντας.

Για την τηλεόραση όμως είπε ότι” δεν χαλαρώνει κανείς ιδιαίτερα, πρέπει να δουλέψει. Αλλά είναι από τις ωραιότερες δουλειές”.

“Για σήριαλ, δεν είχα χρόνο. Είναι δύσκολο να είσαι ηθοποιός” είπε αναπολώντας τα περάσματα που έκανε από σειρές όπως το “Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή”.