Εύη Βατίδου: Οργισμένη παρέμβαση στο “Πρωινό”
Νέα

Εύη Βατίδου: Οργισμένη παρέμβαση στο “Πρωινό”

Εύη Βατίδου: Οργισμένη παρέμβαση στο “Πρωινό”

Άφωνο το πάνελ στο Πρωινό δέχτηκε την τηλεφωνική παρέμβαση της Εύης Βατίδου η οποία σε πολύ έντονο ύφος τους ζήτησε “να μη λένε βλακείες”.

Χωρίς να δεχτεί αντίλογο και επιτιθέμενη σε ολόκληρο το πάνελ της εκπομπής, η Εύη Βατίδου κατέληξε να αρνείται ότι ανέβασε ποστ στο Instagram όπου ασκούσε σκληρή κριτική στον Νίκο Μουτσινά και ισχυρίστηκε ότι μπήκε άλλος στο λογαριασμό της και το έκανε.

Με άλλα λόγια αρνήθηκε ότι το παρακάτω post είναι δικό της

https://www.instagram.com/p/Btlo7gohgcY/?utm_source=ig_web_copy_link

Πώς δημιουργήθηκε το θέμα

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολίασαν την κόντρα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες μεταξύ της κυρίας Βατίδου και του Νίκου Μουτσινά με αφορμή κάποια σχόλια του τελευταίου στη “Χρυσή Τηλεόραση”.

Η κυρία Βατίδου μετά το έντονο post της ανέβασε και άλλα οργισμένα όπως το παρακάτω, όπου ναι μεν δεν αναφέρεται ονομαστικά στο Νίκο Μουτσινά, αναφέρεται όμως στο γεγονός ότι κρίθηκαν οι δηλώσεις της ότι δεν θα άφηνε την κόρη της να πάει στο GNTM.

https://www.instagram.com/p/BtuCzo2i9sz/?utm_source=ig_web_copy_link

Το συγκεκριμένο post ενισχύθηκε και από άλλα stories στο λογαριασμό της που έδειχναν πόσο ενοχλημένη φέρεται να είναι αυτές τις μέρες:

Όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκε στο Πρωινό με αποτέλεσμα να παρέμβει τηλεφωνικά κατηγορώντας τους συμμετέχοντες ότι ξεκίνησαν το θέμα ενώ δικαιολόγησε την οργή της διότι οι αναφορές γίνονται για την ανήλικη κόρη της.

Ακούστε τι ακριβώς είπε η Εύη Βατίδου στο Πρωινό

Διαβάστε τι έγραψε η Εύη Βατίδου για τον Νίκο Μουτσινά και πώς ξεκίνησε η κόντρα

Εύη Βατίδου: Η σκληρή κριτική στον Νίκο Μουτσινά