Eurovision 2019: Στην κορυφή των στοιχημάτων η Ελλάδα
Νέα

Eurovision 2019: Στην κορυφή των στοιχημάτων η Ελλάδα

Eurovision 2019: Στην κορυφή των στοιχημάτων η Ελλάδα

Σε περίπου έναν μήνα, η καρδιά της μουσικής Ευρώπης θα χτυπά στο… Τελ Αβίβ για την 64η Eurovision και η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί και τους εν δυνάμει διεκδικητές του βραβείου.

Με τον αέρα του φαβορί

Συγκεκριμένα, η συμμετοχή της Katerine Duska με τίτλο Better Love φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις αφού πλασάρεται στην 6η θέση των στοιχημάτων ως προς τις πιθανότητες νίκης του διαγωνισμού και είναι η υψηλότερη που έχει βρεθεί. Μάλιστα, η απόδοσή της έχει πτωτικές τάσεις, κάτι που σημαίνει ότι η πρώτη πεντάδα είναι μια ανάσα μακριά.

Στις πρώτες τρεις θέσεις πλασάρονται η Ολλανδία, η Ρωσία και η Ελβετία, τη στιγμή που η Κύπρος με την Τάμτα και το Replay είναι στην 8η θέση.

Πίνακας στοιχημάτων σχετικά με τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2019 (04/04/2019) - oddschecker.com

Πίνακας στοιχημάτων σχετικά με τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2019 (04/04/2019) – oddschecker.com

Ελληνική νίκη προβλέπεται στον πρώτο ημιτελικό

Η 16η -και προτελευταία- θέση εμφάνισης στον πρώτο ημιτελικό, που θα γίνει στις 14 Μαΐου, οδήγησε την Ελλάδα στην κορυφή ως προς τις πιθανότητες νίκης και δη με πτωτικές τάσεις. Η συμμετοχή μας ακολουθείται από την Κύπρο, την Ισλανδία, την Πορτογαλία και τη Σλοβενία.

Πίνακας στοιχημάτων σχετικά με τις πιθανότητες νίκης στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2019 (04/04/2019) - eurovisionworld.com

Πίνακας στοιχημάτων σχετικά με τις πιθανότητες νίκης στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2019 (04/04/2019) – eurovisionworld.com

Ραντεβού σε Άμστερνταμ και Μαδρίτη

Η Katerine Duska θα εμφανιστεί, το Σάββατο, 6 Απριλίου, σε πάρτι στο Άμστερνταμ και αναμένεται να τραγουδήσει -για πρώτη φορά- live το Better Love. Δύο εβδομάδες αργότερα, θα ακολουθήσει ανάλογη εκδήλωση στη Μαδρίτη και θα δοθεί περαιτέρω ώθηση στην ελληνική συμμετοχή ενόψει της Eurovision.