Eurovision 2019:  Η σειρά εμφάνισης των Big Five και του Ισραήλ στον τελικό
Νέα

Eurovision 2019: Η σειρά εμφάνισης των Big Five και του Ισραήλ στον τελικό

Eurovision 2019:  Η σειρά εμφάνισης των Big Five και του Ισραήλ στον τελικό

Οι πέντε χώρες που προκρίνονται απευθείας στον τελικό της Eurovision, δηλαδή η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η Ιταλία πραγματοποίησαν, σήμερα, τη δεύτερη τεχνική πρόβα τους. Το ίδιο έκανε και η διοργανώτρια, το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, το Ισραήλ γνωρίζει εδώ και καιρό την ακριβή σειρά εμφάνισής του στον τελικό της 18ης Μαΐου και δεν είναι άλλη από τη 14η. Οι Big Five, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, κληρώθηκαν είτε στο πρώτο μισό (1-13) είτε στο δεύτερο μισό (14-26).

Η σειρά εμφάνισης των Big Five και το… πορτοκαλί χαλί

  • Γαλλία: Δεύτερο μισό (14-26)
  • Γερμανία: Πρώτο μισό (1-13)
  • Ηνωμένο Βασίλειο: Δεύτερο μισό (14-26)
  • Ισπανία: Δεύτερο μισό (14-26)
  • Ιταλία: Δεύτερο μισό (14-26)

Η ακριβής σειρά εμφάνισης του τελικού θα ανακοινωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής, 17 Μαΐου, μετά και τις δύο συνεντεύξεις Τύπου που θα πραγματοποιηθούν ύστερα από τη διεξαγωγή των ισάριθμων ημιτελικών (14 και 16 Μαΐου). Σε αυτές, οι καλλιτέχνες των δέκα χωρών που θα έχουν προκριθεί, θα μάθουν σε ποιο από τα δύο «μισά» του τελικού θα τραγουδήσουν.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το απόγευμα (19:00 ώρα Ελλάδας), θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Σε αυτήν θα παρευρεθούν και οι 41 συμμετέχουσες εθνικές αντιπροσωπείες. Το χαλί δεν θα είναι κόκκινο, αλλά πορτοκαλί, και οι εμφανίσεις της Katerine Duska και της Τάμτας αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δείτε την Τελετή Έναρξης