Eurovision 2019: Η «αναγκαστική» αλλαγή στο τραγούδι της Katerine Duska
Νέα

Eurovision 2019: Η «αναγκαστική» αλλαγή στο τραγούδι της Katerine Duska

Eurovision 2019: Η «αναγκαστική» αλλαγή στο τραγούδι της Katerine Duska

Πριν από δύο ημέρες παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision 2019. Η Katerine Duska θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι Better Love στις αποσκευές της.

Το κομμάτι έχει αποσπάσει θετικά σχόλια τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και, μάλιστα, η Ελλάδα πλασάρεται στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων ως προς την πιθανότητα νίκης. Στο YouTube, δε, έχει ξεπεράσει τις 760.000 προβολές και είναι το δημοφιλέστερο video στη χώρα.

Δυστυχώς, όμως, υπάρχει διαφορά σε σχέση με την τελική έκδοση του τραγουδιού. Στο YouTube αναρτήθηκε η μονοφωνική έκδοση του Better Love, σε αντίθεση με τις διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες (π.χ. Spotify) που ακούγεται η στερεοφωνική και είναι εκείνη που θα «ταξιδέψει» στο Ισραήλ.

Το Znews επικοινώνησε με τη Minos-EMI/Universal, οι υπεύθυνοι της οποίας επιβεβαίωσαν τη διαφοροποίηση και τόνισαν ότι θα γίνει «αναγκαστική» αλλαγή στο video του YouTube.

Η σκηνική εμφάνιση και το promo

Oι αρχηγοί των εθνικών αποστολών από τις 41 συμμετέχουσες χώρες στη φετινή Eurovision, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ και θα καταθέσουν επίσημα τις υποψηφιότητές τους. Επίσης, από ελληνικής πλευράς, θα δοθούν σαφείς τεχνικές οδηγίες στους Ισραηλινούς διοργανωτές για τη σκηνική εμφάνιση της Katerine Duska, με τουλάχιστον δύο εναλλακτικά σχέδια.

Η Katerine Duska θα παρευρεθεί, μάλιστα, σε δύο parties που αφορούν στη Eurovision και θα γίνουν στη Μαδρίτη και στο Άμστερνταμ. Έτσι, θα πάρουμε μια γεύση από τη live απόδοση του Better Love πριν από τον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού (14 Μαΐου).