Eurovision 2019: Ακούστε το τραγούδι της Κύπρου
Νέα

Eurovision 2019: Ακούστε το τραγούδι της Κύπρου

Eurovision 2019: Ακούστε το τραγούδι της Κύπρου

Οι παρουσιάσεις των τραγουδιών της Eurovision είναι σε πλήρη εξέλιξη και ενώ η Κύπρος θα αποκάλυπτε τη συμμετοχή της στις 5 Μαρτίου, διέρρευσε σήμερα απόσπασμά της. Το ΡΙΚ, λίγο αργότερα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για demo.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Tamta θα ερμηνεύσει το Replay δια χειρός των Alex P., Teddy Sky, “Bonn” και Albin Nedler. Θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό, δηλαδή στις 14 Μαΐου στο Τελ Αβίβ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στα πρώτα τους σχόλια εντόπισαν ομοιότητα μεταξύ του κυπριακού τραγουδιού και εκείνου της Ουκρανίας στο refrain. H Maruv, αν και νίκησε στον χθεσινό εθνικό τελικό της Ουκρανίας, δεν γνωρίζει αν θα εκπροσωπήσει τη χώρα λόγω της Κριμαίας.

Ακούστε το τραγούδι της Κύπρου

Ακούστε το τραγούδι της Ουκρανίας

Η απάντηση του ΡΙΚ

Με ανάρτηση του στα social media, το ΡΙΚ υποστήριξε πως δεν πρόκειται για το ακριβές τραγούδι της Κύπρου, αλλά για ένα από τα πρώτα demo που έκανε η Tamta στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Κύπρου αναφέρει: «Πρόκειται για το πρώτο demo που ηχογραφήθηκε στην Αθήνα όταν οι συζητήσεις με την Tamta ήταν σε αρχικό στάδιο. Το πιο λυπηρό είναι ότι διέρρευσε ως έχει και δεν επηρεάζει το πραγματικό τραγούδι, το οποίο έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στις 5 Μαρτίου».

The real thing…

Με νεότερη ανακοίνωσή του, το ΡΙΚ αποκάλυψε πως θα δημοσιοποιηθεί απόσπασμα από την πραγματική συμμετοχή της Κύπρου στη φετινή Eurovision για να απολαύσουμε «the real thing».

Αυτό έγινε κατά τις 22.15.

Ακούστε απόσπασμα από την τελική εκδοχή του κυπριακού τραγουδιού