Ποιοι μένουν και ποιοι αλλάζουν τηλεοπτική στέγη την επόμενη σεζόν;
Νέα

Ποιοι μένουν και ποιοι αλλάζουν τηλεοπτική στέγη την επόμενη σεζόν;

Ποιοι μένουν και ποιοι αλλάζουν τηλεοπτική στέγη την επόμενη σεζόν;

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν σιγά-σιγά ολοκληρώνεται και οι σταθμοί κάνουν ταμείο και σχεδιάζουν την επόμενη. Έτσι, πολλοί αστέρες της μικρής οθόνης μας μπορεί να αναζητήσουν άλλο «σπίτι» και άλλοι να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους.

Έριξαν άγκυρα στο… Μαρούσι

Ο ΑΝΤ1 με αιχμή του δόρατος την επιστροφή στη μυθοπλασία, αλλά και τρεις ξανθιές παρουσιάστριες φαίνεται πως κέρδισε το φετινό στοίχημα της τηλεθέασης στην ψυχαγωγία. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το περιοδικό People, η Φαίη Σκορδά που κάνει εξαιρετικά νούμερα στην πρωινή ζώνη και η Ζέτα Μακρυπούλια στη μεσημεριανή που έγινε συνήθεια, θα συνεχίσουν και του χρόνου στον σταθμό. Οι διαπραγματεύσεις και με τις δύο γίνονται σε πολύ καλό κλίμα. Το ίδιο φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ισχύσει και για τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια τόσο τα απογεύματα καθώς στάθηκε όρθια… στην τηλεοπτική κινούμενη άμμο όσο και τα βράδια της Κυριακής με το Your Face Sounds Familiar.

Τα… Alpha της τηλεθέασης και το ερωτηματικό

Ο Alpha πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος για τις επιλογές του τη φετινή σεζόν. Η επιστροφή της Ναταλίας Γερμανού απέδωσε και οι ιθύνοντες του καναλιού αναφώνησαν «Καλύτερα δεν γίνεται» τα Σαββατοκύριακα. Έτσι, η παρουσιάστρια θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά με τονωτικές ενέσεις μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελεονώρα Μελέτη, επίσης, θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά «Μετά τα μεσάνυχτα» από τον Οκτώβριο με δυνατές συνεντεύξεις. Το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι οι ημέρες προβολής της εκπομπής. Η Αγγελική Νικολούλη, όπως όλα δείχνουν, δεν θα σταματήσει να ανάβει «Φως στο τούνελ» τα βράδια της Παρασκευής με το διεισδυτικό ρεπορτάζ της.

Απεναντίας, το τοπίο είναι θολό για την Ελένη Τσολάκη μιας και η εκπομπή «Τι λέει;» ολοκλήρωσε πρόωρα τον κύκλο της. Η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους διοικούντες τον Alpha και σίγουρα ο σταθμός έχει τον πρώτο λόγο για την επόμενη σεζόν.

Shopping with the… Star(s)

Η Βίκυ Καγιά έχει χαρίσει πολύ καλές τηλεθεάσεις στο Star τόσο τα μεσημέρια με το Shopping Star όσο και τα βράδια του πρώτου ήμισυ της τρέχουσας σεζόν με το GNTM. Ως εκ τούτου, η συνεργασία τους και στα δύο επίπεδα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και την επόμενη χρονιά. Και επειδή ομάδες που κερδίζουν δεν τις αλλάζεις, η επιτροπή του GNTM δεν κουνιέται από τη θέση της. Πηγές του Znews πάντως λένε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν της Βίκυς Καγιά στο reality μοντέλων.

Πού θα ειπωθούν οι «8 λέξεις»;

Ο Ανδρέας Γεωργίου τα πήγε εξαιρετικά με το «Τατουάζ» στον Alpha, αφού η σειρά καθήλωσε τους τηλεθεατές. Παρ’ όλα αυτά, θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες. Έτσι, ο δημιουργός έχει ήδη ετοιμάσει τον πιλότο του επόμενου σίριάλ του που θα ονομάζεται «8 λέξεις». Ο ίδιος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τόσο με τον Alpha όσο και με τον ΣΚΑΪ, που θέλει να κάνει στροφή στη μυθοπλασία και να απαλλαγεί από τη… ριάλιτι πλευρά του σιγά-σιγά.