Έμη Λιβανίου: «Θέλει μεγάλη δύναμη να είσαι και μάνα και πατέρας»
Νέα

Έμη Λιβανίου: «Θέλει μεγάλη δύναμη να είσαι και μάνα και πατέρας»

Έμη Λιβανίου: «Θέλει μεγάλη δύναμη να είσαι και μάνα και πατέρας»

Η Έμυ Λιβανίου αγωνίστηκε σκληρά στη ζωή της για να μεγαλώσει μόνη της τα δύο της παιδιά, τα κατάφερε και πλέον αποφάσισε να εμπλακεί με την πολιτική σε μία στιγμή που είναι η «κατάλληλη» για την ίδια.

«Η πολιτική είναι κάτι που νομίζω ότι ήρθε στην κατάλληλη στιγμή», δήλωσε στην εκπομπή «Όλα Λάθος» και τον Νίκο Γεωργιάδη και συνέχισε:

«Με τα παιδιά μου είμαστε μια ομάδα και χάρηκαν. Ο Κωνσταντίνος θα με σταυρώσει κιόλας, αλλά ελπίζω θετικά».

Η Έμη Λιβανίου μεγάλωσε τα παιδιά της μόνη της, καθώς ο σύζυγός της εξαφανίστηκε και μετά από καιρό αποκαλύφθηκε ότι ζει στην Αμερική και έχει δημιουργήσει άλλη οικογένεια:

«Κάνω τον αγώνα μου κάθε μέρα, όπως κάθε άλλη γυναίκα που μεγαλώνει δύο παιδιά μόνη της. Καλό θα είναι βέβαια να υπάρχει και ο πατέρας και ίσως και διαφορετικά να ήμασταν, αλλά πλέον έχουμε καταφέρει να βρούμε τις ισορροπίες μας και είμαστε δεμένοι στο σπίτι»

Για τον διπλό ρόλο που έχει μέσα στο σπίτι: «Θέλει μεγάλη δύναμη να είσαι η μανά και ο πατέρας. Είναι ένα ένστικτο που έχει κάθε μητέρα και γίνεται άγριο θηρίο. Ευτυχώς είναι καλά παιδιά και δεν με δυσκόλεψαν».

Όσο για το αν θα έφτιαχνε ξανά τη ζωή της: «Ο γάμος είναι κάτι πολύ μακρινό για εμένα. Ποτέ δεν νομίζω ότι θα παντρευτώ ξανά. Από τη στιγμή που δεν πρόκειται να γίνω μαμά ξανά, το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει».