Ελληνικές σειρές: Απρόσμενες εξελίξεις, αποκαλύψεις και απόπειρα δολοφονίας
Νέα

Ελληνικές σειρές: Απρόσμενες εξελίξεις, αποκαλύψεις και απόπειρα δολοφονίας

Ελληνικές σειρές: Απρόσμενες εξελίξεις, αποκαλύψεις και απόπειρα δολοφονίας

Απρόσμενη εξέλιξη ανάμεσα στην Έλλη και τον Άρη στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», αποκαλύψεις του Μίμη στη Μίκα στο «Έλα στη θέση μου», κρίσιμη η κατάσταση του Χάρη στην «Επιστροφή» και απόπειρα δολοφονίας του Ορφέα στην Ελένη στο «Τατουάζ».

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ο Κωστής καταφέρνει να επικοινωνήσει με τη Λίλιαν, αλλά ενώ νομίζει ότι θα δεχτεί να μιλήσουν, εκείνη του ζητάει να μην την ενοχλήσει ξανά. Την ίδια στιγμή,  ο Σταύρος ετοιμάζεται να εξαφανιστεί μαζί με την Ελπίδα.

Η ένταση ανάμεσα στην Έλλη και στον Άρη συνεχίζεται, με αποκορύφωμα την παραίτηση του Άρη. Όταν αυτός το ανακοινώνει στην Έλλη, τα πράγματα μεταξύ τους παίρνουν  απρόσμενη εξέλιξη.

H Μάρθα ανακαλύπτει στο σπίτι το κρυμμένο όπλο του Φώτη και ταράζεται, επειδή καταλαβαίνει ότι της έχει πει ψέματα.

Εν τω μεταξύ ο Δημήτρης κάνει πρόταση στο Γιώργο να συνεργαστούν επαγγελματικά κι αυτό πυροδοτεί διαφορετικές αντιδράσεις σε Γιώργο, Σοφία και Ρία.

Η  Μαρίνα μαθαίνει τυχαία ότι ο Σταύρος ετοιμάζεται να φύγει οικογενειακώς από την Ελλάδα και ξεκινάει αγώνα δρόμου για να τον προλάβει.

«Έλα στη θέση μου»

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα περνούν ένα υπέροχο βράδυ μαζί, την ώρα που ο Βλάσης και η Μίκα προσπαθούν να λύσουν τα θέματά τους, με τον Μίμη και την Φαίη να καραδοκούν.

Ο Ζούβας είναι έξαλλος με τον Ζαχαρία που «έκλεψε» την Ζέφη. Την ίδια στιγμή η Σύλβια είναι έξαλλη με τη «μαμακίαση» του Ζούβα και παίρνει τα μέτρα της.

Η Φαίη και ο Αντρέας ανακαλύπτουν ότι το εκβιαστικό mail προέρχεται από τη Sofo και ετοιμάζονται να ψαρέψουν την Λατάνια.

Ο Μίμης θα βρει το κουράγιο να κάνει μια αποκαλυπτική συζήτηση με την Μίκα. Πώς θα αντιδράσει εκείνη σ’ αυτά που ακούει; Πώς θα είναι το πρώτο πρωινό του Αχιλλέα και της Ρενάτας ως ζευγάρι;

«Πέτα τη φριτέζα»

Ένα έκτακτο δελτίο για  επερχόμενο καταστροφικό τυφώνα στο Φτασμένο, φέρνει τους κατοίκους στα όρια τους και ο φόβος μαζί με  ειλικρίνεια  χτυπάνε κόκκινο. Η σχέση της Θάλειας και του Φιλίππου φτάνει στα όρια της και η Ζαμπέλα αποκαλύπτει στον Αλέκο έναν φοβερό «σκελετό» που έκρυβε για χρόνια στη «ντουλάπα» της.

Η Φάλον είναι αποφασισμένη αυτές τις τελευταίες στιγμές να τις περάσει με τον Αντρέα. Πώς θα αντιδράσει εκείνος; Στην αναμονή του φοβερού χτυπήματος ο Κίμωνας αποκαλύπτει στον Φίλιππο κρυφές ενέργειες σχετικά με τη φυλακισμένη Σελίνα και επιτέλους ο Λάκης αποκαλύπτει τι έγινε το περιβόητο καλοκαίρι του 2010.

«Η επιστροφή»

Η Αθηνά μαθαίνει λεπτομέρειες για το παιδί της Λυδίας και τον αδερφό της, όμως  οι ελπίδες της να τους βρει εξανεμίζονται, όταν πληροφορείται από έναν παλιό του φίλο ότι ο αδερφός της μάλλον έχει αλλάξει το όνομά του.

Ο Χάρης μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Όλοι καταρρέουν στην είδηση του τραγικού δυστυχήματος. Ο Στέφανος ειδοποιεί την Αθηνά για το τροχαίο του Χάρη, εκείνη όμως δε θέλει να γυρίσει πριν  συναντηθεί και με την μαία που έφερε στον κόσμο το γιο της Λυδίας, ελπίζοντας να βρει ένα ίχνος που θα την συνδέσει μαζί του. Δυστυχώς τα νέα για τον Χάρη δεν είναι καλά…

Από την άλλη η Βίκυ συνειδητοποιεί συντετριμμένη ότι ο Λευτέρης θα φύγει οριστικά, ενώ η ίδια δεν είναι έτοιμη να τον αποχωριστεί.

«Το Τατουάζ»

Ο Παύλος συνεχίζει να κάνει τη ζωή της Μάρθας δύσκολη και της ανακοινώνει πως θα πάει λίγες μέρες στο Λονδίνο να δει τον Θεοχάρη.

Η Όλγα βρίσκει τον χώρο που θα φιλοξενήσει το νέο της μαγαζί και ο Μάνος ετοιμάζει τα συμβόλαια.

Η Άννα εξομολογείται στην Βέρα πως από τη στιγμή που έχασε τον Αλέξανδρο, σκέφτεται να πάει στην Αμερική να συνεχίσει τις σπουδές της στον χορό.

Η Λήδα συνεχίζει τα περίεργα νάζια και η Όλγα υποψιάζεται πως ζηλεύει το μωρό που έρχεται.

Η Αμαλία ενημερώνει την Άννα πως χάθηκε ο Μανταρίνης και η Άννα πέφτει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Η Αμαλία μιλά ανοιχτά για το εμπόριο όπλων στον Σέκερη, ενώ η Αθηνά τους επισκέπτεται με ένα απροσδόκητο δώρο.

Ο Ορφέας φτάνει στην Αίγινα κι ετοιμάζεται να βάψει τα χέρια του με αίμα για άλλη μια φορά. Η αστυνομία θα παρέμβει αλλά ο Ορφέας δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να σκοτώσει την Ελένη.

Ο Παύλος φτάνει στο Λονδίνο και σε συνεργασία με τον Θεοχάρη προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα σε Άννα και Αλέξανδρο.

Η Μάρθα επιλέγει να μην τον ειδοποιήσει για την επίθεση κατά της Ελένης, μιας και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα από εκεί που είναι.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Όλγας συνεχίζεται και η Λήδα αρχίζει να γκρινιάζει γιατί νιώθει παραμελημένη. Ο Ορφέας πιέζει τη Χριστίνα να ξαναβρεθούν, αλλά εκείνη αρνείται.