Έλλη Στάη – Αντώνης Κανάκης: Νέα τροπή στην υπόθεση του βίντεο
Νέα

Έλλη Στάη – Αντώνης Κανάκης: Νέα τροπή στην υπόθεση του βίντεο

Έλλη Στάη – Αντώνης Κανάκης: Νέα τροπή στην υπόθεση του βίντεο

Το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες  μέρες γύρω από το βίντεο των “Αρβύλα” με το παρασκήνιο της συνέντευξης του πρωθυπουργού στην Έλλη Στάη φαίνεται ότι παίρνει και νέα τρόπή.

Μετά την τοποθέτηση της Έλλης Στάη, την απάντηση του Αντώνη Κανάκη και τα σχόλια των εκπομπών, μόνο το Open δεν φάνηκε να παίρνει θέση για ένα ζήτημα που το αφορούσε άμεσα.

Στο Open γνώριζαν…

Τα σχόλια έλεγαν ότι το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ για ένα τόσο σημαντικό θέμα ενώ άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ για να βρεθεί ποιος έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα αλλά και άφηνε αιχμές για την ΕΡΤ και το ΑΠΕ που βρίσκονταν στην συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Ωστόσο η αλήθεια απέχει πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Happy Day, το κανάλι γνώριζε πολύ καλά ποιος ανέβασε το πολύκροτο βίντεο στο web Tv του Open και μάλιστα, το άτομο αυτό έχει απολυθεί από την πρώτη στιγμή που συνέβη το γεγονός.

«Το βίντεο κατέβηκε αμέσως από τη σελίδα», τόνισε η δημοσιογράφος, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πόσο άμεσο ήταν το διάστημα. «Το κανάλι γνώριζε, αλλά η Έλλη Στάη δεν ενημερώθηκε ποτέ και γι’ αυτό έβγαλε αυτή την ανακοίνωση», πρόσθεσε.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στην εκπομπή:

https://streamable.com/awojz