Έλλη Κοκκίνου: Η σχέση της με τον Φοίβο και η προσωπική της ζωή
Νέα

Έλλη Κοκκίνου: Η σχέση της με τον Φοίβο και η προσωπική της ζωή

Έλλη Κοκκίνου: Η σχέση της με τον Φοίβο και η προσωπική της ζωή

Η Έλλη Κοκκίνου ετοιμάζεται να ξεσηκώσει το κοινό με το νέο της τραγούδι και διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, γεγονός που αντανακλάται στην εξωτερική της εμφάνιση.

«Κάνω τόσα όσα, ώστε να μην αλλάζουν τα χαρακτηριστικά μου και να μην αλλοιώνονται οι εκφράσεις μου. Βέβαια είμαι μόνιμα σε δίαιτα. Κουράστηκα, αλλά συνεχίζω». δήλωσε στην εκπομπή «Όλα Λάθος» και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Φοίβο:

«Με τον Φοίβο δεν έχω τσακωθεί ποτέ. Και τις δύο φορές που αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία μας και μάλιστα είμαι από τους ανθρώπους που έχουν ακόμα επικοινωνία μαζί του».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς της χρεώνουν διάφορα: «Γνώριζα ότι αν γίνω γνωστή θα ενδιαφέρω τον κόσμο και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι της δουλειά. Δεν έχω κινηθεί νομικά ποτέ, αλλά έχω ενημερώσει τα περιοδικά ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες του παιδιού με οπουδήποτε τρόπο».

Η Έλλη Κοκκίνου προέρχεται από μια οικογένεια χωρισμένων γονιών και πάντα είχε στο μυαλό της ότι ο γάμος της μπορεί να μην πετύχει: «Όταν παντρεύτηκα δεν το έκανα με στόχο να χωρίσω, αλλά το είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί και να συμβεί.  Από επιλογή δεν έχω παντρευτεί ξανά και δεν έχω τέτοια πρόθεση. Τώρα αν ξαφνικά έρθει ένας άνθρωπος και με κάνει να το αισθανθώ θα το σκεφτώ. Πρόταση σε γενικά πλαίσια μου έχει γίνει.  Αυτήν την περίοδο είμαι μόνη μου, αλλά γενικά μου αρέσει η συντροφικότητα».