Ελεονώρα Μελέτη: Θα έρχεται και του χρόνου στους δέκτες μας «Μετά τα μεσάνυχτα»;
Νέα

Ελεονώρα Μελέτη: Θα έρχεται και του χρόνου στους δέκτες μας «Μετά τα μεσάνυχτα»;

Ελεονώρα Μελέτη: Θα έρχεται και του χρόνου στους δέκτες μας «Μετά τα μεσάνυχτα»;

Η Ελεονώρα Μελέτη, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ερχόταν στους τηλεοπτικούς δέκτες λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής. Στο πλατό βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι, διάσημοι και μη, και μοιράστηκαν την ιστορία τους, δίνοντας στον Alpha πολλούς λόγους για να είναι ικανοποιημένος στους πίνακες τηλεθέασης.

Η Ελεονώρα Μελέτη, μέσω Instagram, «έριξε» την αυλαία της σεζόν με πολλές ευχαριστίες και αποκάλυψε αν θα παρουσιάσει την ίδια εκπομπή και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ανάρτησε μια φωτογραφία με εκείνη αλλά και όλη την ομάδα της εκπομπής της στο πλατό και στο μακροσκελές μήνυμά της έγραψε: «Σας παρουσιάζω την ψυχή του ‘Μετά τα μεσάνυχτα’. Είναι οι άνθρωποι που εμπρός και πίσω από τις κάμερες έδιναν για μια σεζόν τον καλύτερο τους εαυτό για να ξενυχτάμε μαζί κάθε Τρίτη και Τετάρτη. Είναι η ομάδα που έβγαζε στους δεκτές σας το τελικό αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι, που ο καθένας από το πόστο του, έκανε αυτό που ξέρει και αγαπά για να μπορέσουμε όλοι μαζί να μοιραστούμε σκέψεις, κουβέντες και συναισθήματα. Σας ευχαριστούμε όλοι μαζί, μέσα από την καρδιά μας. Σας ευχαριστώ προσωπικά που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, με τα σχόλιά σας, με την ενέργειά σας… Σας ευχαριστώ».

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τους πρωταγωνιστές της καθημερινής ζωής που άνοιξαν την καρδιά τους στην εκπομπή μας, λέγοντας την ιστορία τους και δίνοντας ένα κομμάτι από την ψυχή τους. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν γι’ αυτή την εκπομπή, τους τεχνικούς μας, το κοντρόλ μας, τους ανθρώπους του πλατό, τους μοντέρ μας, την παραγωγή μας (Κεβόρκ, Νάσο, Δημήτρη) τον Θάνο Βογιατζή και την Ιωάννα Σαλαμούρα (το παρεάκι του καμαρινιού), τη δημοσιογραφική ομάδα μας που δούλεψε σκληρά, πολύ σκληρά και δεν έχω λόγια γι’ αυτήν (Νίκο Σερεμετάκη, Λινά Κεκέση, Στέλιο Χαϊμαντά, Νίκο Μπιρμπάκο, Λίτσα Παπαδόπουλου), τη σκηνοθέταρα μου, Νατάσσα Ιωάννου, αλλά και το μαυρο σκυλί του πολέμου, το λυσασμένο μπουλντόγκ, την υπερτρελή και πάντα κοκέτα αρχισυντάκτριά μου, Πολίνα Τόλη, με τα πιο τηλεοπτικά αντανακλαστικά».

Η Ελεονώρα Μελέτη, τέλος, σημείωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Alpha που πέρσι, τέτοια εποχή, πίστεψε πως λίγο μετά τα μεσάνυχτα πολλά μπορούν να ειπωθούν. (Λυδία, Κώστα, Μαρουσσώ, Μαρία θα απαλλαγείτε από εμάς για λίγες εβδομάδες!). Να έχετε ένα υπέροχο, θετικό, αισιόδοξο καλοκαίρι και εμείς θα τα πούμε τον Οκτώβριο, λίγο ‘Μετά τα μεσάνυχτα’. Ελπίζω, Θεέ μου, να μην ξέχασα κάποιον. Το ζω λίγο οσκαρικά, μπορείς να πεις, αλλά παρέλειψα τον Θεό, τη μαμά, τον μπαμπά, τον άντρα μου, το παιδί, τα γατιά κλπ.».

Δείτε την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

https://www.instagram.com/p/Bzd2eXOoXpQ/?utm_source=ig_web_copy_link