Ελένη Μενεγάκη: “Βγάζω ρίζες σε ένα κανάλι, με αγχώνει όταν χρειάζεται να μετακινηθώ”
Νέα

Ελένη Μενεγάκη: “Βγάζω ρίζες σε ένα κανάλι, με αγχώνει όταν χρειάζεται να μετακινηθώ”

Ελένη Μενεγάκη: “Βγάζω ρίζες σε ένα κανάλι, με αγχώνει όταν χρειάζεται να μετακινηθώ”

Η Ελένη Μενεγάκη φωταγώγησε το Ηρώδειο και όπως είναι φυσικό έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Αφού τόνισε πόσο σημαντικό είναι το μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού ομολόγησε ότι πριν από τα 40 ούτε που σκεφτόταν να εξεταστεί παρόλο που έβλεπε τη μητέρα της να κάνει εξετάσεις. “Ίσως δεν είχαμε τόση ενημέρωση” είπε.

“Δεν έχω νιώσει αμήχανα με τους δημοσιογράφους. Ίσως να έχω ενοχληθεί με τον τρόπο που πάει να κάνει μια ερώτηση”. Η ίδια ομολογεί ότι δεν δίνει συνεντεύξεις γιατί “δε βρίσκω τι πρέπει να σας πω για να κρατήσουμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έχω πει, που δεν βλέπει κανείς κάθε μέρα ακόμα και 10 λεπτά να περάσει από την εκπομπή μου. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουν για μένα; Υπάρχει κάτι που θέλουν να μάθουν;”.

“Ο κόσμος έχει ένα ενδιαφέρον μέσα από το Ιnstagram για το τι κάνω, πώς είμαι, τι φοράω. Αυτό το κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με το επαγγελματικό. Άλλο η εκπομπή κι εγώ άλλο η ζωή μου” είπε.

“Όταν άρχισα να κατανοώ καλύτερα το Ιnstagram και να μπορώ να το λειτουργήσω και να το χρησιμοποιώ κάνω αλλαγές στο τι ακολουθώ. Φυσικά και κάνω unfollow, δεν το βλέπω ως κάτι κακό, ούτε που θυμάμαι”.

Μίλησε όμως και για την τηλεοπτική σεζόν. “Για μένα έχει ξεκινήσει εδώ και 20 μέρες. Είναι ακόμα λίγο νωρίς, ακόμα δεν έχει κάτσει η μπίλια”.

“Μέσα σε 27,28 χρόνια φυσικά και θα γίνουν αλλαγές” είπε για το γεγονός ότι η εκπομπή της κρατά λίγο παραπάνω.

“Δεν μου περνάει από το μυαλό αλλά είναι κάτι που θα συμβεί να μείνω εκτός τηλεόρασης. Δεν με τρομάζει”.

“Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση μόνο ο Παπαδάκης. Αγωνίες έχω, τρακ έχω αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι έχω τις ταχυπαλμίες που είχα στο ξεκίνημά μου, την πρώτη 15ετία. Εγώ βγάζω ρίζες, όταν χρειάζεται να μετακινηθώ για να αλλάξω κανάλι αυτό είναι ένα σοκ για μένα. Αυτό με αγχώνει πιο πολύ. Έκανα αυτή την αλλαγή στην 15ετία. Αυτά είναι τα σοβαρά, όλα τα άλλα τα έχω ζήσει. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος που κάνω μία δουλειά που μου αρέσει πολύ, κάτι που αγαπώ, έχω γευτεί την επιτυχία και κυρίως να διακρίνομαι στις καρδιές των ανθρώπων.  Ό, τι προσωπικό χρόνο έχω τον έχω για μένα και το σπίτι μου. Ό,τι άλλο κάνω το κάνω γιατί έχω ένα σκοπό”, δήλωσε.

Όταν ο δημοσιογράφος του Open τη ρώτησε για το επόμενο βήμα στην καριέρα της, με πολύ χιούμορ απέφυγε να απαντήσει λέγοντάς του “έχω σε τρεις μέρες γενέθλια και με ρωτάς ποιο είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου; Δες πρώτα ποιο είναι το επόμενο βήμα στη δική σου καριέρα”!