Ελένη Φουρέιρα: Σε ρόλο μαγείρισσας και με νέα trends για το μακιγιάζ στο It’s Show Time
Νέα

Ελένη Φουρέιρα: Σε ρόλο μαγείρισσας και με νέα trends για το μακιγιάζ στο It’s Show Time

Ελένη Φουρέιρα: Σε ρόλο μαγείρισσας και με νέα trends για το μακιγιάζ στο It’s Show Time

Την κορυφαία pop star της Ελλάδας είχε καλεσμένη ο Νίκος Κοκλώνης στην πρεμιέρα του στο It’s Show Time!

Η Ελένη Φουρέιρα μετά από 85 ταξίδια σε όλον τον κόσμο, μέσα σε 4 μήνες, βρέθηκε στο πλατό του Open, μαγείρεψε αλα Ισπανικά και δεν φοβήθηκε να τσαλακώσει την εικόνα της στο ξεκαρδιστικό challenge με το μακιγιάζ…

Η ισπανική δοκιμασία

Ο Νίκος Κοκλώνης έβαλε την Ελένη Φουρέιρα να μαγειρέψει tapas, το ισπανικό παραδοσιακό ορεκτικό με διάφορα υλικά πάνω σε λεπτές φέτες ψωμιού, μιας και ο σύντροφός της, ο Αλμπέρτο Μπότια είναι Ισπανός.

Η Ελληνίδα pop star έκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια, αλλά όπως ομολόγησε και η ίδια μαγειρεύει μόνο για εκείνην!

Οι συναυλίες και η Eurovision

“Αποφάσισα να συγκεντρωθώ στις συναυλίες. Ήταν πολλές οι προτάσεις, όμως αν ήμουν σε κάποιο μαγαζί δεν θα μπορούσα να ταξιδέψω. Προτίμησα να κάνω όλες αυτές τις συναυλίες στο εξωτερικό και να γνωρίσω όλο αυτόν τον κόσμο”, απάντησε η Ελένη Φουρέιρα στην ερώτηση γιατί δεν τραγουδάει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί.

Όσον αφορά την παρουσία της στον τελικό της φετινής Eurovision, στο Τελ Αβίβ: “Μου είπαν να πάω να τραγουδήσω στον τελικό της Eurovision και είμαστε πολύ κοντά στο να γίνει. Θέλαμε όλοι να το ξαναζήσουμε”.

Η Ελένη με τα πολλά κουσούρια

Ο Νίκος Κοκλώνης της ζήτησε να απαριθμήσει τρία κουσούρια της και εκείνη είπε ότι είναι πολλά περισσότερα. Πέρα από το ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει αποκάλυψε ότι είναι ευαίσθητη, αυθόρμητη και τελειομανής.

Σχετικά με την εικόνα της και τη σιλουέτα της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι τρώει πολύ αλλά γυμνάζεται και πολύ κάνοντας crossfit.

Επίσης αποκάλυψε αν τη ζηλεύει ο σύντροφός της!

Η εκρηκτική της παρουσία

Η Ελένη Φουρέιρε γέμισε κυριολεκτικά τη σκηνή τραγουδώντας τις επιτυχίες της:

Το ξεκαρδιστικό ρετούς του Νίκου Κοκλώνη

Ο παρουσιαστής αποφάσισε να φρεσκάρει το μακιγιάζ της Ελένης. Της φόρεσε λοιπόν μία ρόμπα, στα μανίκια της οποίας έβαλε τα δικά του χέρια.

Το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό. Το make up δεν πέτυχε ποτέ, όμως από πούδρα… είχε μπόλικη!

Το κόλπο για να φαίνονται πιο μεγάλα χείλη προβλέπεται να γίνει το νέο trend, ενώ η σκιά από εδώ και το εξής θα φοριέται και στο ρουθούνι!