Ελένη Φουρέιρα: Η προγραμματισμένη πρόβα που δεν έγινε και η Madonna
Νέα

Ελένη Φουρέιρα: Η προγραμματισμένη πρόβα που δεν έγινε και η Madonna

Ελένη Φουρέιρα: Η προγραμματισμένη πρόβα που δεν έγινε και η Madonna

Στη σκηνή της φετινής Eurovision θα εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα τραγουδήσει το κομμάτι της Verka Serduchka με δικό της τρόπο και δική της χορογραφία.

Η Ελληνίδα pop star βρίσκεται στο Ισραήλ εδώ και μέρες, ωστόσο η χθεσινή προγραμματισμένη πρόβα ουσιαστικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Δεν κάναμε ουσιαστικά πρόβα τελικά πάλι. Είναι λίγο περίεργα, κάτι γινόταν με τον δεύτερο ημιτελικό και καθυστέρησαν. Κάναμε λίγη πρόβα στη σκηνή, χωρίς κάμερες», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα στους «Κου Κου» και αναφέρθηκε στη Madonna:

«Νομίζω ότι έχει έρθει. Μακάρι να είναι στο ξενοδοχείο μου! Γιατί μου το είπες; Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ, θα παώ έξω από την πόρτα της. Αν τη δω στη σκηνή θα πάθω κακό. Θα μου κοπούν τα πόδια».

Όσο για τις εμφανίσεις της Katerine Duska και της Τάμτα: «Και τα δύο κορίτσια είναι εξαιρετικά και γι αυτό και πέρασαν. Εγώ τις στηρίζω, τις στήριξα και χθες και άξιζαν να περάσουν. Έχω εντυπωσιαστεί με την Αυστραλία. Ενώ δεν είναι το στυλ μου, αλλά είναι συγκλονιστικό».

Η Ελένη Φουρέιρα θα φορέσει ένα ρούχο το οποίο χρειάστηκε 3,5 εβδομάδες για να ετοιμαστεί και θα έχει πάνω του 250.000 πετράδια: «Έχει εμπνευστεί κάτι ωραίο ο Βρεττός Βρεττάκος».