Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Πώς θα ονομάσουν την κόρη τους;
Νέα

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Πώς θα ονομάσουν την κόρη τους;

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Πώς θα ονομάσουν την κόρη τους;

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν, απόψε, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, και μίλησαν για τον έρωτά τους, τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού σε λίγους μήνες, αλλά και τον γάμο τους. Ο Ετεοκλής Παύλου, επίσης, αναφέρθηκε και στο πώς έχασε το δεξί πόδι του από πυροβολισμό.

Πώς γνωρίστηκαν;

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει πάρει ήδη περίπου 10 κιλά. Παρ’ όλα αυτά, τόσο εκείνη όσο και ο Ετεοκλής Παύλου είναι μαζί μόλις εννέα μήνες και χαρακτήρισαν τον έρωτά τους ως «κεραυνοβόλο». Η τραγουδίστρια, στη συνέχεια, αφηγήθηκε πώς γνωρίστηκε με τον personal trainer σε ένα γυμναστήριο.

Ελένη Χατζίδου: «Όταν άκουσα την ηλικία του Ετεοκλή, είχα ενδοιασμούς»

Η Ελένη Χατζίδου παραδέχθηκε ότι με το που έμαθε την ηλικία του 29χρονου Ετεοκλή Παύλου, είχε ενδοιασμούς. Στη συνέχεια, όμως, όπως είπε, είναι αρκετά ώριμος και τον χαρακτήρισε «άνδρα παλαιάς κοπής». «Οι γονείς μου άκουσαν πώς μιλά για εμένα και ήταν αρκετό» ανέφερε η τραγουδίστρια. Έπειτα, αμφότεροι δήλωσαν πως ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί.

Η Ελένη Χατζίδου αφηγήθηκε το πώς έμαθαν για την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στην Καλαμάτα, όταν είχε πόνους στην κοιλιά της. «Η νοσοκόμα μας είπε: ‘Συγχαρητήρια! Είναι έγκυος, με το καλό’» είπε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω στην αρχή τι είχε συμβεί, αλλά χάρηκα πολύ».

«Θα κάνουμε πολιτικό γάμο τον Ιούνιο»

Η Ελένη Χατζίδου είπε ότι πέρασε δύσκολα τους πρώτους τρεις μήνες της εγκυμοσύνης της. Βέβαια, ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Η Ελένη δεν ζητάει τίποτα γι’ αυτό αξίζει να της προσφέρω τα πάντα». Οι δυο τους υποστήριξαν ότι έχουν ετοιμάσει το ροζ δωμάτιο του παιδιού και πρόσθεσαν ότι θα δώσουν δύο ονόματα στην κόρη τους, Μελιτίνη και Δήμητρα.

«Στα 23 μου με πυροβόλησαν και έχασα το δεξί πόδι μου»

Ο Ετεοκλής Παύλου, στη συνέχεια, είπε ότι όταν δούλευε στην υποδοχή ενός νυχτερινού μαγαζιού, τον πυροβόλησαν και έχασε το δεξί πόδι του σε ηλικία 23 ετών. Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που γεννήθηκες αρτιμελής, είναι πολύ σημαντικό να ζήσεις και να πεθάνεις έτσι. Πιστεύω ότι είναι όντως πρόβλημα, αλλά είναι στο χέρι σου αν θα το κάνεις να φαίνεται πάρα πολύ στη ζωή σου».

«Ένιωσα την ψύχρα του θανάτου»

Ο Ετεοκλής Παύλου ήταν αποφασισμένος να πάρει τη ζωή του πίσω, λέγοντας: «Δεν έχω plan B!». Έπειτα, θυμήθηκε τη στιγμή που έχασε τις αισθήσεις του όταν δέχθηκε τη σφαίρα, τονίζοντας: «Έλεγαν για την ψύχρα του θανάτου και δεν μπορούσα να την καταλάβω, αλλά είναι κάτι πολύ βαρύ και δύσκολο».

Η Ελένη Χατζίδου ανέφερε ότι εντυπωσιάστηκε όταν συνάντησε τον Ετεοκλή Παύλου για πρώτη φορά. Έπειτα, πρόσθεσε: «Σκέφτηκα: ‘Τι δύναμη ψυχής έχει αυτό το αγόρι!’. Τον θαύμασα». Η τραγουδίστρια είπε: «Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να το κάνει και όταν τον ρώτησα αν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει, μου απάντησε: ‘Δεν υπάρχει, αλλά αν βρεις κάτι, πες το μου για να το κάνω’».

Για τη συμπεριφορά των άλλων απέναντί του, ο Ετεοκλής Παύλου δήλωσε: «Δεν βίωσα ρατσισμό!». Ύστερα, πρόσθεσε: «Δεν σημαίνει ότι όταν με κοιτάζει κάποιος, με κοιτάζει για να με προσβάλλει. Βλέπεις έναν άνθρωπο που έχει χάσει το πόδι του, βλέπεις κάτι το οποίο -όσο και να μην θες- σε ξενίζει, σε ξενίζει έστω και λίγο, μπορεί να σε εντυπωσιάζει». Ο ίδιος τόνισε: «Εγώ το παίρνω ως κάτι θετικό!».

Ποιο τραγούδι αφιέρωσε η Ελένη Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου;

Η Ελένη Χατζίδου, με τη συνοδεία κιθάρας, τραγούδησε το τελευταίο single της που τιτλοφορείται «Η μικρή Ελένη» και μέσω αυτού δημοσιοποίησε την εγκυμοσύνη της.

Στη συνέχεια, όμως, αφιέρωσε το τραγούδι «Δεν έχω πολλά» στον Ετεοκλή Παύλου.