Έλενα Χριστοπούλου: “Φοβάμαι να γυρίσω μόνη μου στο σπίτι”
Reality TV

Έλενα Χριστοπούλου: “Φοβάμαι να γυρίσω μόνη μου στο σπίτι”

Έλενα Χριστοπούλου: “Φοβάμαι να γυρίσω μόνη μου στο σπίτι”

Η coach του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του “The 2Night Show” και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για το τραγικό περιστατικό με την επίθεση εναντίον της.

“Πήγα σε ψυχίατρο. Φοβάμαι να γυρίσω μόνη μου σπίτι”

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε ανοιχτά για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση πριν από μερικά χρόνια όσο και για τη ζωή της μετά το περιστατικό.  Αποκάλυψε πως δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για ό,τι της συνέβη: “Μιλάω εύκολα για αυτό. Είμαι υγιής και ζωντανή άρα μπορώ να μιλήσω για αυτό”. Το αντιμετώπισε όμως με τη βοήθεια ειδικού “Πήγα σε ψυχίατρο γιατί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ μόνη μου”, δήλωσε.

Επίσης ομολόγησε πως από τότε που της επιτέθηκαν φοβάται πολύ. “Δεν υπάρχει να γυρίσω το βράδυ σπίτι μου χωρίς  μία παρέα, έστω και τηλεφωνικά. Φοβάμαι”.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε επίσης εάν έχει συγχωρήσει τους δράστες: “Δεν θα μπορούσα να προχωρήσω αν δεν τους είχα συγχωρήσει”, είπε ενώ συνάντησε τους δράστες στα δικαστήρια. “Έχουμε συναντηθεί μοιραία στα δικαστήρια”, τονίζοντας ότι  νιώθει μόνο λύπηση για εκείνους που έφτασαν να κάνουν ό,τι έκαναν.

Αναφερόμενη μάλιστα στο μεγάλο της φόβο είπε: “Είμαι αρρωστοφοβική. Ο φόβος μου είναι να μου βρουν κάτι και να μη βρουν κάτι στα αγαπημένα μου πρόσωπα”.

“Ο γάμος δεν κρατάει τη σχέση για πάντα”

Η coach και booker διάσημων μοντέλων όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι χωρισμένη εδώ και 2 χρόνια από τον Πάνο Καλλίτση.

Εμφανίστηκε, όμως, αρνητική στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου όταν τη ρώτησε ο Γρηγόρης. Ο λόγος; “Ο γάμος δεν κρατάει τη σχέση για πάντα”, δήλωσε στον παρουσιαστή καθώς αυτό πίστευε μέχρι σήμερα.

Η Έλενα δήλωσε ότι έχει δεσμό αυτή την εποχή και κλήθηκε να περιγράψει τον ιδανικό άντρα για εκείνη:

“Κυνηγάω τον άντρα που προστατεύει. Θέλω έναν άντρα-αρσενικό. Το αρσενικό είναι βράχος, τρυφερός, σέξι, με χιούμορ και να προσέχει τη σύντροφό του. Αντίστοιχα, μία γυναίκα πρέπει να δίνει προτεραιότητα στον άντρα της”.

Από την άλλη, η Έλενα είπε ότι δεν εγκρίνει καθόλου τη βία σε μια σχέση: “Ακόμα και με τριαντάφυλλο δε χτυπάς μια γυναίκα”, ενώ αν συμβεί, η γυναίκα πρέπει να φεύγει αμέσως.

Σε ερώτηση αν της έχει τύχει να τη χτυπήσει σύντροφός της είπε “ναι” και εξήγησε ότι έφυγε αμέσως και φρόντισε να εφαρμόσει “σχέδιο εξόντωσης” του ανθρώπου αυτού ώστε να μην ξαναχτυπήσει άλλη γυναίκα.

Η Έλενα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση της με τη μητέρα της:  “Η μαμά μου είναι φίλη μου, με έκανε 19 χρονών”. Επίσης δήλωσε ότι θέλει πολύ να κάνει ένα παιδί.

Δείτε και το σχετικό βίντεο με όλη τη συνέντευξη της Έλενας: