Έλενα Χριστοπούλου: “Δεν πιστεύω στον γάμο”
Νέα

Έλενα Χριστοπούλου: “Δεν πιστεύω στον γάμο”

Έλενα Χριστοπούλου: “Δεν πιστεύω στον γάμο”

Η coach του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στη Φαίη Σκορδά και για το ριάλιτι μόδας μεταξύ άλλων.

Όπως είπε το GNTM θα ξαναγίνει.

“Με τον Αποστόλη μένουμε μαζί”

Η συνέντευξη όμως μπήκε και σε πιο προσωπικά θέματα της Έλενας.

“Κάνω στη ζωή μου μόνο πράγματα που μπορώ να ελέγχω” είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στο πόσο άλλαξε η ζωή της μετά την ένοπλη ληστεία εναντίον της και εναντίον του πρώην συζύγου της, Πάνου Καλλίτση.

Όπως αποκάλυψε, μένει μαζί με τον σύντροφό της, Αποστόλη Κότση, και μάλιστα ήταν εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση τους. “Γνωριζόμασταν, ήμασταν φίλοι και έγινε. Με τον Αποστόλη μένουμε μαζί”, είπε ενώ ομολόγησε ότι “ο χωρισμός μου (σ.σ από τον Πάνο Καλλίτση) ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή μου”.

Επαίνεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός της είναι “δημοκρατικός” μαζί της, όπως είπε και την αφήνει να κάνει αυτό που θέλει αλλά και το ότι είναι “σταθερός, ειλικρινής και όχι μίζερος”.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η πρόταση γάμου

Η Έλενα Χριστοπούλου όπως είναι γνωστό είναι μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (και άλλων μοντέλων) και η Φαίη τη ρώτησε εάν εκείνη δίνει τις κατευθύνσεις για το τι δηλώνει.

“Η Ηλιάνα είναι ένα κορίτσι 30 ετών και έχει τη δική της άποψη” επεσήμανε και τόνισε ότι μόνο επαγγελματικά την μανατζάρει.

Η coach προς το τέλος της συνέντευξης αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της τής έχει κάνει πρόταση γάμου αλλά η ειλικρίνειά της ήταν αφοπλιστική: “Δεν πιστεύω στον γάμο” απάντησε.